Skip To Content

Opel Insignia fortsetter lysrevolusjonen

Tøffere, skarpere og utstyrt med 168 LED-elementer i fronten. Når Opel Insignia nå får en midtlivsoppdatering, er det også en facelift i ordets rette forstand.

Opel Insignia debuterer under Brussel Motor Show i januar. Det nye frontdesignet kommer som et resultat av ytterligere en utvikling i Opels lysteknologi.

IntelliLux LED® Pixel Light består av 84 LED-elementer i hver frontlykt, noe som gjør at lyktene reagerer både raskere og mer presist. Det sørger for maksimal sikt og enda sikrere turer på norske, mørke vinterveier.

 

Utnytter teknologien
De nye frontlyktene er, sammen med den nye grillen, med på gjøre at Insignia ser både bredere og lavere ut. Den krommede listen som går gjennom Opel-blitsen og på tvers av grillen, strekker seg helt ut i LED-kjørelysene, som nå er flyttet ned under de nye hovedlysene.

Dagens Opel Insignia er pakket med avansert teknologi. Nå økes både sikkerhet og komfort ytterlige ved at Insignia nå har fått et digitalt ryggekamera som, i kombinasjon med radarer, sørger for å varsle ved kryssende trafikk.

Når nye Opel Insignia introduseres våren 2020, er den også mer effektiv enn noen gang tidligere – med helt nye bensin- og dieselmotorer. Som tidligere vil Insignia også komme med sitt avanserte firehjulsdriftsystem. 

 

168 LED-elementer
- Opel fortsetter å demokratisere teknologi. Med IntelliLux LED-lys tilgjengelig både på Astra, Insignia og nye Corsa-e, er Opel perfekt for en lang norsk vinter, sier merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen, Johnny Danielsen.

Introduksjonen av første generasjon IntelliLux LED-lys i på Astra i 2015, fulgte opp mange år med AFL, adaptive xenonlys.

De nye IntelliLux LED® Pixel-lysene setter en ny standard i klassen, og øker antallet LED-elementer fra 32 til 168. Lyset justeres sømløst på millisekunder ved hjelp av to separate kontrollenheter. Resultatet er at et større område enn tidligere blir opplyst, og maskeringen av møtende kjøretøy blir enda mer presi.