Skip To Content

Opel Grandland X Hybrid4: fullt utstyrt fra 489.900

Opel fortsetter sin strategi mot elektrifisering av alle modeller når Grandland X hybrid4 kommer på markedet rett over nyttår. Med 300 hestekrefter og firehjulsdrift blir den toppmodellen blant suvene fra Opel.

Med en elektrisk rekkevidde på hele 59 kilometer vil kundene kunne kjøre mange av turene sine utslippsfritt. Forbruket på 0,15 liter per mil og et CO2-utslipp på 34 gram gjør at den sammen med introduksjonen av en ny helelektrisk Corsa-e, er et viktig bidrag til å tilfredsstille fremtidens utslippsmål for Opel.

 

To utstyrsnivåer
Opel fortsetter å levere svært godt utstyrte biler til kundene, og Grandland X Hybrid4 leveres i to utstyrsnivåer: Premium og Ultimate. Med en pris på 489.900 kroner pluss levering, har Premium utstyr som ergonomiske seter, intelligent bremseassistent med automatisk nødbrems, full-LED adaptive frontlys og 8-tommers berøringsskjerm som styrer infotainmentsystemet.

Ultimate koster 517.000 pluss levering, og inkluderer oppgradert lydanlegg med ni høyttalere, sportsseter i skinn, oppvarmet frontrute og avansert lukeparkeringsassistent med ryggekamera.

 

To elmotorer
Grandland X Hybrid4 er utstyrt med en 200-hesters 1,6-liters bensinturbo og to elmotorer på 80 kW (109 hestekrefter) hver. På forakselen er motoren koblet samme med en åttetrinns girkasse. Den andre elmotoren er sammen med inverter og differensial integrert i bakakselen, og sørger for at kreftene fordeles til de hjulene som har best grep.

- Grandland X blir en svært viktig bil for oss. Kombinasjonen av lang elektrisk rekkevidde og firehjulsdrift bør passe norske kunder perfekt, sier Johnny Danielsen, merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen.

 

Fire valg
Føreren kan velge mellom fire kjøreprogram: Elektrisk, Hybrid, AWD eller Sport. Disse er skreddersydd for å tilpasse oppsettet av bilen til ulike kjøreforhold.

Ladetiden vil selvsagt variere med hva slags lader som brukes. I tillegg til lading fra vanlig stikkontakt, vil Grandland X Hybrid4 også støtte hurtiglading. Med en vegglader hjemme på 7,4 kW, tar det rundt en time og femti minutter og fullade batteriet.