Skip To Content

Prisen klar for nye Opel Combo

Forrige uke vant den tittelen International Van of the Year - nå er også salgsprisene klare for nye Opel Combo.

 

Femte generasjon av Opel Combo lanseres mot slutten av året, og er et multifunksjonsverktøy som passer perfekt for Norge. Den er utviklet for å gi sine nyttekjøretøybrukere en helt ny hverdag med all den teknologien de kjenner igjen fra moderne personbiler.

 

Med en startpris på 170.197 kroner eks. moms og frakt kan nye Opel Combo nå bestilles hos Opel-forhandlerne.

Nye Opel Combo er svært godt utstyrt fra utstyrsnivå Edition, mens Mester Premium i tillegg byr på utstyr som sikkerhetspakke med automatisk kollisjonsbrems, LED-kjørelys, skinnratt, skyvedør med vindu på begge sider og åttetommers skjerm med støtte for Apple CarPlay og Android Auto.

Startprisen for Opel Combo Mester Premium er 191.422 kroner.

 

Åttetrinns girkasse: Under panseret kommer Opel Combo med en helt ny 1,5-liters diesel på 76, 102 eller 130 hester. Sistnevnte kommer i kombinasjon med en sekstrinns manuell kasse, og for første gang, også en åttetrinns automatkasse.

Senere vil også den prisvinnende 1,2-liters bensinturboen med 110 hestekrefter bli tilgjengelig med sekstrinns manuell girkasse.

Tidlig i 2019 blir også nye Opel Combo tilgjengelig med firehjulsdrift i kombinasjon med diesel og manuell girkasse.

 

To lengder og nyttelast opp til et tonn: Nye Opel Combo kommer i to lengder: 4,4 og 4,75 meter – der du for begge kan velge om du ønsker to eller tre seter.

Når det kommer til plass og nyttelast leverer den nye varebilen fra Opel på alle områder – og setter standarden i klassen med et lastevolum på opp til 4,4 kubikk og en nyttelast på opp til et tonn.

Har du materialer som lister eller rør som er ekstra lange, løser nye Combo dette takket være en luke i skilleveggen som gir mulighet til å frakte gjenstander opp til 344 centimeter.

Smart plassutnyttelse, gjør at du kan laste to europaller, også i den korteste varianten av nye Opel Combo.

Nytt for dette segmentet er også et system som gjør at du kan trykke på en knapp for å sjekke at bilen ikke er overlastet.

 

Personbilens førerassistanse: Nye Opel Combo kommer med så mye som 19 ulike førerassistentsystemer. Ett av dem er et kamera med tilhørende skjermbasert «sladrespeil» som sørger for at du til tross for last og varerom, likevel har full oversikt over det som skjer bak bilen mens du kjører.

Ytterligere et kamera plassert i passasjerspeilet sørger for å dekke opp blindsonene som kan skape farlige situasjoner i en varebil med redusert antall vinduer.

For ytterligere å redusere faren for småbulker og uhell, kan nye Opel Combo utstyres med et sensorbasert system som varsler om farer som stolper, gjerder eller andre objekter langs siden av bilen.

I tillegg finner du mange førerassistentsystemer vi har blitt vant til å finne på Opels personbilmodeller som fotgjengervarsler med automatisk nødbrems, aktiv filholder, trafikkskiltleser, bakkenedkjøringsassistent, adaptiv fartsholder og varsling om fører virker trøtt eller uoppmerksom.

Som alltid er varme viktig for Opel, og oppvarmede ratt og seter er utstyr som hører til i en kald norsk vinter.


DU FINNER HELE PRISLISTEN HER

 

HØYOPPLØSTE BILDER AV NYE KOMBO FINNER DU HER