Skip To Content

Her er nye Opel Combo

Nye Opel Combo: lastet med teknologi

Når Opel lanserer femte generasjon av varebilen Combo, er den et multifunksjonsverktøy som vil passe perfekt for Norge. Nye Opel Combo har blitt utviklet for å gi sine nyttekjøretøybrukere en helt ny hverdag med all den teknologien de kjenner igjen fra moderne personbiler i kombinasjon med komfort og ikke minst lave driftskostnader.

 

Stor kapasitet: Verdenspremieren for nye Opel Combo blir på den store nyttekjøretøymessen i Hannover i september, og kan bestilles fra september.

Nye Opel Combo kommer i to lengder: 4,4 og 4,75 meter – der du for begge kan velge om du ønsker to eller tre seter.

Når det kommer til plass og nyttelast leverer den nye varebilen fra Opel på alle områder – og setter standarden i klassen med et lastevolum på opp til 4,4 kubikk og en nyttelast på opp til et tonn.

Har du materialer som lister eller rør som er ekstra lange, løser nye Combo dette takket være en luke i skilleveggen som gir mulighet til å frakte gjenstander opp til 344 centimeter.

Smart plassutnyttelse, gjør at du kan laste to europaller, også i den korteste varianten av nye Opel Combo.

Nytt for dette segmentet er også et system som gjør at du kan trykke på en knapp for å sjekke at bilen ikke er overlastet.

 

Personbilens førerassistanse: Nye Opel Combo kommer med så mye som 19 ulike førerassistentsystemer. Ett av dem er et kamera med tilhørende skjermbasert «sladrespeil» som sørger for at du til tross for last og varerom, likevel har full oversikt over det som skjer bak bilen mens du kjører.

Ytterligere et kamera plassert i passasjerspeilet sørger for å dekke opp blindsonene som kan skape farlige situasjoner i en varebil med redusert antall vinduer.

For ytterligere å redusere faren for småbulker og uhell, kan nye Opel Combo utstyres med et sensorbasert system som varsler om farer som stolper, gjerder eller andre objekter langs siden av bilen.

I tillegg finner du mange førerassistentsystemer vi har blitt vant til å finne på Opels personbilmodeller som fotgjengervarsler med automatisk nødbrems, aktiv filholder, trafikkskiltleser, bakkenedkjøringsassistent, adaptiv fartsholder og varsling om fører virker trøtt eller uoppmerksom.

 

Bak rattet kan fører og passasjerer nyte godt av nyeste generasjon infotainmentsystemer som støtter både Apple CarPlay og Android Auto. En åtttetommers berøringsskjerm med integrert navigasjonssystem er selvsagt også tilgjengelig.

Som alltid er varme viktig for Opel, og oppvarmede ratt og seter er viktig utstyr for en kald norsk vinter.