Skip To Content
Opel merkeverksted

Hvorfor ta service og reparasjoner på Opel merkeverksted?

Opel Merkeverksted: Ekspertise, Service, og Digitalt Servicehefte!

 

Når du kjøper en bil fra Opel, får du Opels tekniske ekspertise med på kjøpet. Du kan overlate vedlikeholdet til Opels servicenettverk og få fordelen av et servicetilbud som er skreddersydd for din Opel-modell. Å foreta service eller reparasjon av en bil krever spesialkompetanse, spesialverktøy og spesielle sikkerhetstiltak, og alt dette får du hos et av våre merkeautoriserte Opel-verksted.

 

Du får også et digitalt servicehefte som gjør livet som bileier enda enklere.

Opel FSH

Full service historikk

Opel FSH – Full Service Historikk – er bevis for at bilen alltid  har fulgt
Opels foreskrevne service-program etter at bilen ble levert fra fabrikk!

Opel FSH betyr at bilen din:

  • har hatt alle foreskrevne servicer hos et merkeautorisert Opel-verksted
  • har blitt tatt hånd om av sertifiserte Opel-mekanikere
  • er vedlikeholdt etter fabrikkens spesifikasjoner og krav
  • kun har fått montert originale Opel-deler
  • har fått oljer og væsker i henhold til Opel krav
  • oppdatert elektronikk og kontrollmoduler (etter behov)

Slett ikke alle kvalifiserer til dette oblatet
Mange mener de kan Opel. Ikke så rart kanskje. Opel har satt standarden siden 1906. Men faktum er at bare vi som jobber daglig hos et sertifisert Opel bilverksted kan holde oss oppdaterte og spesialiserte på Opel. Derfor må bilen din ha hatt ALLE sine servicer hos et merkeautorisert Opel bilverksted for å kvalifisere til et Full Service  Historikk-oblat fra oss. Det skulle egentlig bare mangle.

 

Se etter det lille klistremerket
Oblatet nederst i høyre hjørne på frontruten forteller enkelt at bilen din bare har vært behandlet av spesialister. Det angir trygghet. Oblatet kan enkelt fjernes hvis du ikke ønsker å ha det der, det er selvfølgelig ikke påkrevd. Den fulle servicehistorikken finnes jo i ditt verksteds  systemer, og litt avhengig av bilens alder kan verkstedet lese av alle hendelser i detalj. Akkurat som en komplett pasientjournal vil vi derfor også ha et bedre helhetsbilde av bilens historie, bruk og behov. Noen kjøper bare verkstedtimer, andre bryr seg om bilens livskvalitet og verdi. Det kan du se på frontruten.

 

Merkeverksted - også i utlandet
Opel er Opel, også når det gjelder service. Derfor anerkjenner vi selvfølgelig service og reparasjoner utført av merkeautoriserte Opel verksteder alle andre steder i verden. Er du usikker på om din bil har Full Service Historikk, stikk innom så kan vi sjekke. En ekte Opel service er en investering i bilen din. Det er også viktig for vårt rykte. For ingenting er bedre for oss enn en velholdt og lykkelig Opel – uansett hvor gammel den er.

Kontakt en Opel-forhandler for å få mer informasjon

Send en serviceforespørsel