Skip To Content
Ledelsen

Ledelsen

Menneskene som utgjør vår ledelse

Florian Huettl

  • Administrerende direktør i Opel Automobile GmbH

 

Florian Huettl er administrerende direktør (CEO) i Opel Automobile GmbH. Han har stått i spissen for det Rüsselsheim-baserte merket siden juni 2022. Før sin nåværende stilling var Huettl sjef for salg og markedsføring av Opel / Vauxhall og medlem av Opel Automobile GmbH Executive Committee.  

 

Huettl er også medlem av Stellantis toppledelse og rapporterer direkte til Stellantis administrerende direktør Carlos Tavares. 

 

I løpet av sin karriere har Huettl hatt ulike lederstillinger innen bilindustrien hos Stellantis og Renault Group. I løpet av de siste 20 årene har han fått internasjonal erfaring i Storbritannia, Frankrike, Sveits og Russland. Huettl har en bachelorgrad i International Business Management fra Fachhochschule der Wirtschaft i Bergisch-Gladbach, Tyskland.

Ralph Wangemann

  • Direktør for HR og arbeidsliv i Opel Automotive GmbH


Ralph Wangemann har vært Direktør for HR og arbeidsliv i Opel Automotive GmbH siden januar 2019.
 

Wangemann begynte sin karriere i General Motors / Opel i da han ble ansatt i selskapet som personalmedarbeider for divisjon Ettermarked. Han gikk derfra videre til ulike lederposisjoner innenfor HR i Tyskland og Østerrike. Den siste tiden har han vært Avdelingsleder for HR Opel/Vauxhall / HR Direktør Tyskalnd og Arbeidsrelasjoner.

 

Ralph Wangemann ble født 2. april 1970 og har studert jus ved Julius Maximilians Universitetet i Würzburg.

Les mer om oss