Elektriske varebiler

Elektriske varebiler fra Opel

Elektrifisering står helt sentralt i strategien til Opel – og innen 2024 vil alle Opel-modeller ha en elektrifisert versjon tilgjengelig for kundene.
Alle våre tre varebilmodeller: Combo, Vivaro og Movano kommer som elbiler – og først ut er nye Opel Vivaro.

Fordelene med elektrisk drift er mange, og i tillegg til null utslipp i alle sammenhenger, er det også et støy- og komfortelement som både bilbrukere og ikke minst myke trafikanter har mye glede av.

Opel satser tungt på nyttekjøretøy, og elektrifisering av modellene er en helt naturlig del av denne satsingen. Bortsett fra ny og utslippsfri drivlinje er den elektriske varianten lik den konvensjonelle. Bilen kommer fortsatt i tre lengder, samt chassis, og med mulighet for å trekke tilhenger. Rekkevidden blir god og bilene leveres med hurtiglader.

 

 

Opel Vivaro-e kommer i salg i 2020.

 

Opel Combo-e kommer i salg i 2021.


Rask og fleksibel

De elektriske varebilene fra Opel vil ha stillegående motor og lite vibrasjoner. Det gir en helt ny kjørekomfort. Elmotoren er lett å starte og gir fullt dreiemoment fra start. Det gir smidig akselerasjon uten girskift.

 

Siden de har elektrisk drift, slipper de heller ikke ut CO2.

Lavere driftskostnader

Når du skal vurdere kostnadene for en varebil, kan du ikke bare se

på prisen. Du må også vurdere energikostnadene (strøm eller drivstoff)

og kostnadene for forsikring og vedlikehold. Opel har lang erfaring fra alternative drivlinjer, og ser at elbilene gir en gjennomsnittlig reduksjon i energiforbruket på 40 prosent. I tillegg viser analyser at de er opptil 30 prosent billigere å vedlikeholde enn biler med forbrenningsmotor.

 

Både støtte til kjøp og allerede eksisterende avgiftsfordeler gjør elektrisk varebil til et smart valg.

Enkle i bruk

Du blir fort vant til å bytte ut drivstoffpumper med rask og enkel lading. og gjør livet ditt enklere med en elbil. Med egen Opels egen app vil du også få mulighet til å fjernstyre flere funksjoner i bilen direkte fra mobilen.