Skip To Content
Egenskaper

Oppdag combos fleksible egenskaper

Lastekapasitet

Mål og dimensjoner
Opel Combo har en imponerende lastlengde på 3090 mm¹. Varebilen er kompakt på utsiden, men har imponerende god plass innvendig.  
¹Maksimal lastelengde er 3090 mm for Combo L1, og 3440 mm for Combo L2.
Lasterom
Med et maksimalt lastevolum på opptil 4,4m³ ¹, har Combo nok plass til å oppfylle alle dine lastbehov. Selv frakt av ekstra store gjenstander blir en lek. 
¹Lastevolumet på opptil 4,4m³ gjelder for Combo (L2) og Combo (L1) har et lastevolum på opptil 3,8m³.  
Nyttelast

Med en høy nyttelast på hele 1000kg¹, er Combo din perfekte bedriftssamarbeidspartner.

 

¹Nyttelasten inkluderer fører. Merk at nyttelast på 1000 kg gjelder for Combo (L1), mens Combo (L2) har en nyttelast på 950 kg.

 
Gjennomlastingsluke

En avtagbar luke¹ innvendig gjør det eklere å frakte ekstra lange gjenstander. Lasteluken befinner seg bak passasjersetet.

 

¹Ikke tilgjengelig til automatgir

 
Stigeluke
Trenger du å frakte ekstra lang last, som for eksempel en stige? Den praktiske stigeluken kan åpnes opp til 40°, noe som gjør sikkert å frakte lange gjenstander.  
Oppbevaringsrom
Med opptil 15 praktiske oppbevaringsrom har Combo varebil plass til alt utstyret ditt. 

Allsidighet

Passasjerbenk

Med passasjerbenken¹ blir det plass til tre personer i kupeen. Rett opp benken, eller legg det helt ned for å utvide lasteplassen. Du kan også gjøre benken om til et bord, som gjør Combo varebil til et meget praktisk, mobilt kontor. 

 

¹Standard for begge utstyrsnivå. Ikke tilgjengelig for automatgir.

 
Sammenleggbart sete
Når du kjører alene, med kun last i bilen - kan du enkelt slå opp passasjersetet for å skape en enda mer fleksibel lasteplass.   
Skillevegg

Skilleveggen holder deg, din passasjer og lasten sikker, og forhindrer gjenstander fra å stikke inn i førerkupeen foran. Skilleveggen finnes som solid tett vegg, eller med vindu¹.

 

¹Ikke tilgjengelig med ryggekamera

 
Dører

Enkle eller doble skyvedører¹ gjør det lekende lett å komme til i lasterommet til Combo.

 

¹Doble skyvedører er standard for Elite.

 
Bakluke
Bygg din egen Opel Combo med bakluke eller asymmetriske bakdører med vindu for økt synlighet - designet for å passe dine individuelle behov. 
To lengder
Combo varebil kommer i to lengder. 4.4 meter for den korte varianten (L1) , eller 4,75 meter for den lengste varianten (L2) med ekstra lasteplass. 

Design

Utvendig
Ekte Opel-design. Combo varebil er en perfekt representant for virksomheten din. 
Interiør
Med en oppreist sitteposisjon, utallige lagringsalternativer, intuitive kontroller og ordentlig allsidighet, er Combo-kupeen en ekte multitasker. 
LED daytime lys

LED Daytime Running Lys¹ er effektive og hjelper deg med å holde deg - og andre førere - trygge på veien.

 

¹Standard for Elite

 

Effektivitet

Motorer
Bygg din egen Combo varebil med kraftige og effektive bensin- og dieselmotorer for en god kjøredynamikk.  
Girkasser
Kombiner din Combo varebil med en jevn fem eller seks-trinns manuell girkasse, eller en sofistikert åtte-trinns automatisk girkasse - valget er ditt. 

Sikkerhet & innovasjoner

Automatisk nødbrems
Automatisk nødbrems¹ med fotgjengeroppdagelse varsler deg om potensielt farlige situsjoner på veien². Hvis du ikke gjør noe etter varslingen, vil bilen bremse automatisk. 

¹Tilleggsutstyr.

²Systemet fungerer automatisk over 5 km/t og under 85 km/t. Fra 0 til 30 km/t vil systemet kunne redusere kollisjonenens hastighet med 0,9 g. Fra 30 til 85 km/t reduserer systemet hastigheten med maksimalt 22 km/t. Etter denne terskelen må føreren selv bremse, for å redusere hastigheten ytterligere. Driftshastighet for AEBPD avhenger av den oppdagede hindringen (bevegende mål: fra 5 til 85 km/t, stillestående mål: fra 5 til 80 km/t; fotgjenger: fra 5 til 60 km/t). Opels førerassisteringssystemer er ment å støtte føreren innenfor systemets begrensninger. Føreren er fortsatt ansvarlig for kjøringen.

Filholderassistent

Filholderassistenten¹ holder deg på riktig spor. Systemet varsler sjåføren og styrer varebilen forsiktig tilbake i rett fil, dersom man utilsiktet glir over i feil kjørebane.

 

1 Standard for Elite, tilgjengelig for Edition.

 
Fartsskiltgjenkjenning
Fartsskiltgjenkjenningssystemet leser veiskilt for å gjenkjenne endringer i fartsgrensen og foreslår også eventuelle justerer i hastigheten. 
Automatisk cruisekontroll

Adaptiv cruise control1 opprettholder ønsket hastighet fra 30-160 km / t og bremser eller akselererer for å holde en fast avstand fra kjøretøyet foran, noe som sikrer en sikker, avslappende kjøretur. Kun til biler med manuelt gir.

 

1 Ekstrautstyr

 
Sikkerthet og kollisjonsputer
Fire kollisjonsputer inkludert for fører, passasjer og sidene gir høy sikkerhet for deg og dine passasjerer på veien. 
Tretthetsvarsel
Tretthetsvarsel¹ analyserer kjøremønstre for å se etter tegn på at sjåføren begynner å bli veldig trett. En rekke varsler anbefaler sjåføren å gjøre tilbak.  
¹Etter to timers kjøring med hastigheter over 65 km/t, blir sjåføren varslet med en lyd. Samtidig beregner systemet et distraksjonsnivå basert på kjøremønster, for eksempel sjåførens evne til å holde seg innenfor kjørefeltet. I tilfelle det oppdages farlig kjøreadferd, vil en rekke stadig høyere lydvarslinger komme for å varsle sjåføren til å agere. Distraksjonsnivået reduseres etter ti minutter med sikker kjøring. Beregningen stopper når kjøretøyets hastighet synker under 65 km/t.
Flank Guard
Flank Guard-systemet bruker 12 sensorer for å advare om hindringer, som kanskje ikke er synlig når man svinger i lav hastighet. Systemet varsler både med lyd og bilde på infotainmentskjermen. 
Ryggekamera

Ryggekameraet1 projiserer bilens omgivelser på den 8-tommers store berøringsskjermen. De virtuelle retningslinjene på skjermen hjelper til med å gjøre ryggingen enkel.

 

1 Ekstrautstyr

 
Oppvarmede funksjoner

Med oppvarmede seter og et oppvarmet skinnratt¹  holder du deg varm på kalde dager - uansett årstid.

 

¹Merk at varme i skinnrattet ikke er tilgjengelig for automatgir.

 
Head-Up Display

Med Head-Up Display¹ vises nøkkelinformasjon som blant annet hastighet, navigasjon og tretthetsvarsel. Informasjonen vises på en glassskjerm bak rattet.

 

¹Tilleggsutstyr

 
IntelliGrip

Det smarte IntelliGrip-systemet¹  sørger for at du holder et godt grep - uansett overflate. Velg en av fem kjøremoduser, og la nye Combo gjøre resten av jobben.

 

¹Tilleggsutstyr

 

Tilkobling

Infotainment
Multimedia Radio¹, er kompatibel med Apple CarPlay² og Android Auto². Systemet gjør det mulig å koble opp to smarttelefoner på samme tid, på den store 8-tommers berøringsskjermen. 

Apple CarPlay ™ og Android Auto ™ gjør det mulig for brukere å få tilgang til nyttige apper og smarttelefonfunksjoner under kjøring:

 

  • Bruk telefonen som satelittnavigasjon via kartfunksjoner
  • Stream favorittlistene dine med Spotify
  • Send og motta meldinger via WhatsApp og Skype

 

Disse funksjonene kan lett nås gjennom talestyring for å holde hendene på rattet og øynene på veien.

 

¹Standard for Elite

²Kompatibilitet og visse funksjoner kan variere avhengig av typen enhet og versjon av operativsystemet. Apple CarPlay ™ er et varemerke for Apple Inc., registrert i USA og andre land. Android er et varemerke for Google Inc.

Navigasjon

Multimedia Navi Pro¹ med avansert stemmekontroll og full navigasjon får deg dit du skal. Bare velg reisemålet ditt og la satellitten kartlegge ruten din.

 

¹Tilleggsutstyr for begge utstyrsnivå.

 
Trådløs lading

Opel Combos trådløse ladingssystem gjør det mulig å lade telefonen din når du er på farten.

 

¹Tilleggstutstyr

 

Opel+ tilbehør

Skreddersydd for deg

Med originalt Opel-tilbehør kan du sette ditt personlige preg på din Combo, og få mest mulig ut av varebilen. Designet og testet for din Opel.

 

Bilder kan avvike fra produktet som selges.

Gummimatte
Vis detaljer
Vindusbeskyttelse
Vis detaljer
Kvalitetsgulv
Vis detaljer

Hva nå?