Skip To Content
Oversikt
Nye Combo Varebil
Fra kr 325 500*
*Frakt- og leveringsomkostninger til forhandler tilkommer. Pris er eks mva. 

Nye Combo er en robust, praktisk og allsidig arbeidsbil som kan transportere både personer og last. Med inntil 3.4 meter lastelengde og opptil 1 tonn lastekapasitet har Opel Combo varebil klasseledende lasteplass.


3.4 m
Lastelengde(1)
4.4 m3

Lastevolum(1)

 

1000 kg
Nyttelast(2)
(1)  Avhengig av variant og utstyr.
(2)  Førerens vekt er inkludert i nyttelasten. Gjelder standardversjonen av Combo.

Imponerende allsidig

Nye Combo har et smart design som gjør den kompakt, men likevel romslig og fleksibel. Den er utstyrt med mange innovative funksjoner som gjør arbeidsdagen din mer komfortabel og effektiv.

Spesifikasjoner

 

 

 

⚙  Lys

LED MATRIX hovedlys

 

⚙  Hengervekt

1350 kg hengervekt

 

 

 

 

 

⚙  Ratt

Oppvarmet skinnratt

 

⚙  Cruise Control

Tilgjengelig med adaptiv cruise control

 

 

 

 

 

 

⚙  Lastelengde

Inntil 3,4 meter

 

⚙  Lastevolum

Inntil 4.4 m3

 

 

 

Fremtiden er elektrisk

Nye Combo Electric er en romslig og fleksibel elektrisk varebil med plass til det du trenger. Den er innovativ og leverer høy ytelse uten kompromisser. 

Utvendig og innvendig design
Smarte funksjoner og høy komfort
Nye Combo er en allsidig varebil med høy komfort, god ergonomi og romslig plass. Den er utstyrt med en rekke smarte funksjoner som gjør arbeidsdagen enklere.
Fleksibilitet
Funksjonell design
Nye Combo fås i to forskjellige lengder og karosserivarianter. Den kan leveres med en rekke smarte løsninger, slik at du kan tilpasse den til ditt behov. Det gir deg større fleksibilitet og en mer effektiv arbeidsdag.
Last
Plass til alle typer last

Nye Combo er en pålitelig arbeidsbil med klasseledende lasteplass og smarte løsninger som FlexCargo-lasteluken. Med en lastelengde på hele 3440 mm2 er nye Combo kompakt utvendig, men imponerende romslig innvendig.1,2

 

1 Målene kan variere avhengig av versjon. 

2 Lastelengden er 3090 mm i Combo med standard akselavstand og 3440 mm i Combo XL med lang akselavstand med åpen luke i skilleveggen og passasjersete(r) lagt ned.

Tilkoblede tjenester
Finn frem

Nye Combo er utstyrt med avanserte, drivstofføkonomiske motorer, navigasjonssystem1 og Opel Connect-tjenester som effektiviserer arbeidsdagen.

 

1 Ekstrautstyr

Sikkerhet og førerassistentsystemer
Sikkerheten kommer først

Nye Opel Combo har klasseledende IntelliLux® LED MATRIX hovedlys1 som lyser opp norske vinterveier og justeres automatisk, slik at møtende trafikk ikke blendes. Med 14 LED-segmenter og ny design gir IntelliLux® god sikt under alle forhold. Avanserte funksjoner gir enklere kjøring, forebygger ulykker og beskytter varebilen, slik at du, passasjerer og lasten kommer trygt frem.

 

1 Ekstrautstyr.

Effektiv kjøring
For en effektiv arbeidshverdag
Nye Combo fås med drivstofføkonomiske, kraftige motorer og manuell eller automatisk girkasse. Den er en ideell arbeidsbil uansett om du skal til en kunde rett rundt hjørnet eller langt unna, enten om du frakter lett eller tung last.
Opel+-tilbehør med mer
Tilpasningsmuligheter
Vi tilbyr et stort utvalg tilbehør – fra takstativer til tilhengerfester – som lar deg tilpasse din nye Combo til dine behov.

1 Disclaimer.

2 Disclaimer