SKIP TO CONTENT
Grandland

DET BESTE FRA BEGGE VERDENER: ELEKTRISK, MEN UTEN REKKEVIDDEANGST

 

Norge ligger langt framme innen elektrifisering, og Opel er i front i utviklingen. Derfor vil vi i Norge tilby Nye Grandland kun som ladbar hybrid – det beste fra begge verdener. Her forenes elbilens miljøvennlige og gunstige fordeler, med den tradisjonelle forbrenningsmotorens rekkevidde og anvendelighet.

Ved at kraften fra både elmotoren og bensinmotoren jobber sømløst sammen, får Grandland glimrende ytelser; 300 hestekrefter, dreiemoment på 520 Newtonmeter og 0-100 km/t oppgitt til 6,1 sekunder (tall for HYBRID4-utgaven).   

 

Langturen til hytta er like bekymringsløs som tidligere og det er ingen nødvendighet med noen ladestopp underveis. Samtidig sørger batteriet, som har en kapasitet på 13,2 kilowattimer, for en elektrisk rekkevidde på opptil 63 kilometer. Dermed kan de fleste av oss kjøre Opel Grandland rent elektrisk i hverdagen, med kjøreinnstillingen enkelt satt til el-modus. 

 

I Norge har vi utstyrt Nye Grandland med oppgradert OnBoard-lader på 7,4 kilowatt ladeeffekt. Med riktig dimensjonert sikringskurs (32A) og ladestasjon, kan bilen lades helt opp - fra tomt til fullt - på rundt to timer.

VELUTSTYRT OG PRISGUNSTIG TOTALPAKKE

Opel har de siste årene utmerket seg med svært velutstyrte modeller, noe som er med på å gjøre det siste innen innovativ teknologi tilgjengelig for flere – og til en fornuftig pris.  

 

Hos de fleste andre bilmerker, vil valg av tilsvarende utstyr ofte heve kjøpsprisen betraktelig, og mange kunder vil ikke ha mulighet til å velge alt. Med Nye Grandland viderefører vi prinsippet om svært velutstyrte biler, og har fullastet bilen med mer standardutstyr enn noen gang før – inkludert i bilens pris.

ULTIMATE

SKRIVER DU KONTRAKT PÅ NYE GRANDLAND INNEN 31. MAI 2022, FÅR DU FØLGENDE LANSERINGSPAKKE MED PÅ KJØPET – TIL EN TOTAL VERDI AV 59.000 KRONER:

  • Serviceavtale 3 år/45 000 km
  • Komplett vinterhjulsett med 18-tommers lettmetallfelger 
  • Packline NX Summit takboks med takstativ

OPEL GRANDLAND – NÅ TILGJENGELIG MED BÅDE FORHJULSTREKK OG 4X4
Vi utvider nå alternativene innenfor hybrid-teknologien og introduserer et nytt motor- og drivlinjealternativ – nemlig HYBRID2 med 225 hestekrefter og forhjulsdrift. Dette er et rimeligere alternativ for de som ikke har behov for HYBRID4-versjonen med 300 hestekrefter og firehjulstrekk. Begge alternativene er selvsagt ladbare og tilgjengelige på alle utstyrsnivåer. 
OPPGRADERT UTVENDIG DESIGN
Etter den nylig lanserte Mokka-e (og senere i år også Nye Opel Astra), får også Nye Grandland nå Opel sitt nye og stilige ansikt. Med den karakteristiske fronten Opel Vizor på plass, innlemmes Opel-blitzen sømløst. Bilens linjer er blitt renere og skarpere, og bilens beskyttelsesdetaljer foran og bak, samt rundt hjulbuene, er nå lakkert i bilens farge (øverste nivå ULTIMATE). 
FREMTIDENS FØRERMILJØ: OPELS NYE «PURE PANEL»
Opel jobber hele tiden for at førermiljøet og betjeningen skal være så «ren» og oversiktlig som mulig. Derfor får Nye Grandland det nye dashbordet «Opel Pure Panel», som består av en 12-tommers informasjonsskjerm foran fører, som sømløst går over i den 10-tommer store berøringsskjermen for infotainment i midten. Og til tross for denne digitaliseringen av førermiljøet, beholder Opel fysiske knapper for de viktigste funksjonene og gjør dermed kjøreopplevelsen både trygg og komfortabel. 
SISTE GENERASJON FRONTLYS - INTELLILUX LED PIXEL MATRIX
84 LED-segmenter i hvert frontlys, er det samme som i Opel Insignia, og lysene sørger for å tilpasse seg hastighet og kjøreforhold uten å blende motgående trafikk. Det store antallet LED-segmenter bidrar til at man enda mer presist kan maskere bort områder man ikke ønsker å blende, samtidig som alt annet får rikelig med lys. På dagtid synes den kjente Opel-vingen som signatur i frontlysene. 
NIGHT VISION NATTSYN-ASSISTENT – SE GODT I MØRKET
I tillegg til klassens beste frontlys, introduseres enda et innovativt sikkerhetsutstyr i Nye Grandland – Night Vision. Systemet bruker et infrarødt kamera til å oppdage mennesker og dyr i mørket. Når et levende objekt befinner seg foran bilen og potensielt kan utgjøre en risiko, vil Night Vision tydelig varsle med videoprojeksjon i informasjonsskjermen foran føreren. 
ALLTID TILKOBLET MED OPEL CONNECT

En annen fordel av batteriteknologien er at Nye Grandland alltid er tilkoblet. Systemet heter Opel Connect og består av flere nyttige tjenester. For oss i kalde Norge er dette ekstra kjærkomment ved at du for eksempel kan fjernstyre forvarming av bilen bare ved hjelp av appen MyOpel på mobiltelefonen din. Hva er vel bedre enn en varm og behagelig kupe og isfrie ruter på en kald vintermorgen.  

 

Med appen kan man også enkelt programmere lading av bilen, kontrollere batterinivå, få trafikkinformasjon i sanntid, for å nevne noe.

 

DET BESTE FRA FORRIGE GRANDLAND-MODELL ER FORTSATT MED!

Opels etter hvert så velkjente komfort er fortsatt helt i toppklasse, med ergonomiske forseter som lar deg finne perfekt sittestilling. Støynivået er fortsatt eksepsjonelt lavt, og motorkraft, kjøreegenskaper og veigrep er fortsatt blant de aller beste i Plug-in-klassen.