Opel Nybilgaranti

OPEL NYBILGARANTI.

5-ÅRS GARANTI VED KJØP AV NY OPEL.

 

Med 5 års fabrikkgaranti¹ på alle våre modeller, tilbyr vi deg en ekstra trygghet ved kjøp av ny Opel. En stor kundefordel er at garantien følger bilen, og vil fortsatt gjelde, selv om bilen skifter eier innenfor garantitiden.

 

Opel Nybilgaranti er et tillegg til norsk kjøpslov og forbrukerkjøpslov, og begrenser ikke kjøperens rettigheter etter loven. Gjennom Opel Nybilgaranti vil våre kunder få feiler eller mandler på deres Opel-person eller varebil utbedres kostnadsfritt i fem år fra første registreringsdato.

 

Det som er viktig fra din side er at vedlikehold og reparasjoner av din bil, utføres i henhold til Opel sine retningslinjer. Om arbeidet utføres ved et autorisert Opel-verksted, registreres det direkte i våre systemer. Hvis arbeidet utføres andre steder, må det være nøyaktig dokumentert.

 

¹Alle ny Opel-modeller kjøpt hos en autorisert Opel-forhandler i Norge omfattes av garantien. I de to første årene er garantien uavhengig av kjørelengde, og i de etterfulgte tre årene er varigheten begrenset til totalt kjørte 100 000 km.

Last ned Opel’s internasjonale garantibetingelser