Skip To Content
Opel Nybilgaranti

Opel nybilgaranti

5-års garanti ved kjøp av ny Opel.

 

Med 5 års fabrikkgaranti¹ på alle våre modeller, tilbyr vi deg en ekstra trygghet ved kjøp av ny Opel. En stor kundefordel er at garantien følger bilen, og vil fortsatt gjelde, selv om bilen skifter eier innenfor garantitiden.

 

Opel Nybilgaranti er et tillegg til norsk kjøpslov og forbrukerkjøpslov, og begrenser ikke kjøperens rettigheter etter loven. Gjennom Opel Nybilgaranti vil våre kunder få feiler eller mangler på deres Opel-person eller varebil utbedres kostnadsfritt i fem år fra første registreringsdato.

 

Det som er viktig fra din side er at vedlikehold og reparasjoner av din bil, utføres i henhold til Opel sine retningslinjer. Om arbeidet utføres ved et autorisert Opel-verksted, registreres det direkte i våre systemer. Hvis arbeidet utføres andre steder, må det være nøyaktig dokumentert.

Opel nybilgaranti for elbiler

Nye elbiler fra Opel leveres fra fabrikk med 8 år / 160.000 km garanti på batteripakken. Opel garanterer at batteriet skal holde minst 70% kapasitet i inntil 8 år / 160.000 km.

Elbil-garanti utenom batteripakke er 5 år 100.000km.

 

Alle nye Opel-modeller kjøpt hos en autorisert Opel-forhandler i Norge omfattes av Norgesgarantien*. I de to første årene er garantien uavhengig av kjørelengde, og i de etterfulgte tre årene er varigheten begrenset til totalt kjørte 100 000 km for personbiler.

* 5 år Norgesgaranti gjelder for biler kjøpt hos en autorisert Opel forhandler i Norge. For at garantien skal være gjeldende må service, vedlikehold og reparasjoner til enhver tid utføres i henhold til Opel sine fastsatte normer.

Garantien begrenser ikke garantitakerens lovfestede rettigheter i hht. norsk lov (Lov om kjøp, Lov om Forbrukerkjøp) overfor selger ved mangler, og heller ikke eventuelle krav i hht. lov om produktansvar.

*Varebiler varierer fra 100.000 km til 200.000 km. Ta kontakt med din Opel forhandler for mer informasjon

(Bruktimporterte biler følger fabrikantens garantibetingelser for opprinnelseslandet.)