Opel Nybilgaranti

OPEL NYBILGARANTI.

5-ÅRS GARANTI VED KJØP AV NY OPEL.

 

Med 5 års fabrikkgaranti¹ på alle våre modeller, tilbyr vi deg en ekstra trygghet ved kjøp av ny Opel. En stor kundefordel er at garantien følger bilen, og vil fortsatt gjelde, selv om bilen skifter eier innenfor garantitiden.

 

Opel Nybilgaranti er et tillegg til norsk kjøpslov og forbrukerkjøpslov, og begrenser ikke kjøperens rettigheter etter loven. Gjennom Opel Nybilgaranti vil våre kunder få feiler eller mandler på deres Opel-person eller varebil utbedres kostnadsfritt i fem år fra første registreringsdato.

 

Det som er viktig fra din side er at vedlikehold og reparasjoner av din bil, utføres i henhold til Opel sine retningslinjer. Om arbeidet utføres ved et autorisert Opel-verksted, registreres det direkte i våre systemer. Hvis arbeidet utføres andre steder, må det være nøyaktig dokumentert.

 

GARANTIUTLØPSKONTROLL

 

Når det nærmer seg utløp av garantitiden for din Opel, ca. tre måneder før utløp, vil alle som har en myOpel-konto og har godkjent mottak av e-post fra Opel, motta en e-post varsling. I varslingen blir du bedt om å kontakte din valgte Opel-forhandler for å avtale dato for GRATIS garantikontroll av bilen. Om du av en eller annen grunn ikke mottar en slik e-post, kan du selv kontakte en Opel-forhandler og be om en gratis kontroll før 5 års garanti datoen/100 000 kjørte kilometer nås. Dersom det blir oppdaget eventuelle garantifeil, vil vi utbedre dette umiddelbart eller på avtalt tidspunkt.

 

Er du ikke myOpel-medlem fra før kan du klikke på linken og registrere deg her: www.myopel.no

Husk at du må huke av eller godkjenne mottak av e-post fra Opel for at varslingen skal fungere.

 

Som myOpel-kunde med valgt forhandler, godkjent mottak av e-post og SMS får du en rekke fordeler. Det er blant annet gratis Spylervæskeavtale i 2018, se egen bils servicehistorikk på din side, motta varslinger om service, EU-kontroll, kampanjer etc.

 

 

¹Alle ny Opel-modeller kjøpt hos en autorisert Opel-forhandler i Norge omfattes av garantien. I de to første årene er garantien uavhengig av kjørelengde, og i de etterfulgte tre årene er varigheten begrenset til totalt kjørte 100 000 km.

Last ned Opel’s internasjonale garantibetingelser