Smart Repairs

SMART REPAIRS

RASKT, ENKELT OG KOSTNADSEFFEKTIVT

Den enkle måten å fikse bilen din på

Steinsprut, riper og småbulker forekommer. Opel Smart Repair er vår raske, kostnadseffektive og enkle måte å fikse mindre skader på.
Smart Repair er en teknikk som sørger for raskt, enkel og billig reperasjon av bilen din. Teknikken medfører mindre jobb, og raskere gjennomføring av blant annet glass- og lakkreperasjon.
Kostnadseffektive løsninger er viktige for deg og oss! Derfor prøver Opel alltid å reparere små skader, i stedet for å erstatte deler. Dette sparer penger og tid.
Raskt og enkelt. Alt du trenger å gjøre er å bestille time hos din Opel-forhandler. Vi tar oss av resten!

Glassreparasjoner

I mange tilfeller kan frontruten repareres i stedet for å bli erstattet, noe som gjør det til en effektiv måte å spare penger på. Opel Smart Repair kan enkelt reparere disse skadene, slik at du kan komme deg tilbake på veien og føle deg trygg!
 

Forhandlerens kompetanse på dette området er unik og de er meget godt rustet med nødvendig spesialverktøy for å foreta rutereparasjon eller bytte av frontruten om det er nødvendig. Opel-forhandleren benytter kun originale frontruter, med de samme optiske egenskaper og kvaliteter som da bilen ble levert fra fabrikk.

En annen viktig sikkerhetsfaktor er frontrutens innfesting i bilen som en del av kraftopptagene og bærende konstruksjon. Felles for alle Opel-modeller som leveres i dag er at de har limt frontrute.
 

Muligheten til å oppfatte omgivelsene riktig fra førerplassen under en kjøretur er alfa og omega for sikker kjøring. Frontrutens kvalitet og gjennomsiktighet er noe vi tar for gitt. Skjult i teknologien som ligger bak ruteproduksjonen ligger det mange faktorer som det er viktig å kjenne til når det skal foretas et ruteskifte.

Bytter du frontrute bør det også byttes vinduspusserblader, slik at maksimal sikt opprettholdes.

Reperasjon av lakkskader

Mindre skader og riper på bilen forekommer. Takket være vår innovative lakksprøytteknikk, kan vi raskt reparere større områder med skadet lakk. Den lokaliserte lakkeringsmetoden er fleksibel, tidsbesparende og kostnadseffektiv.

Finn din nærmeste Opel-forhandler