Skip To Content
Glassreperasjoner

Glassreperasjoner

Glassreparasjoner

I mange tilfeller kan frontruten repareres i stedet for å bli erstattet, noe som gjør det til en effektiv måte å spare penger på. Opel Smart Repair kan enkelt reparere disse skadene, slik at du kan komme deg tilbake på veien og føle deg trygg!
 

Forhandlerens kompetanse på dette området er unik og de er meget godt rustet med nødvendig spesialverktøy for å foreta rutereparasjon eller bytte av frontruten om det er nødvendig. Opel-forhandleren benytter kun originale frontruter, med de samme optiske egenskaper og kvaliteter som da bilen ble levert fra fabrikk.

En annen viktig sikkerhetsfaktor er frontrutens innfesting i bilen som en del av kraftopptagene og bærende konstruksjon. Felles for alle Opel-modeller som leveres i dag er at de har limt frontrute.
 

Muligheten til å oppfatte omgivelsene riktig fra førerplassen under en kjøretur er alfa og omega for sikker kjøring. Frontrutens kvalitet og gjennomsiktighet er noe vi tar for gitt. Skjult i teknologien som ligger bak ruteproduksjonen ligger det mange faktorer som det er viktig å kjenne til når det skal foretas et ruteskifte.

Bytter du frontrute bør det også byttes vinduspusserblader, slik at maksimal sikt opprettholdes.

Reperasjon av lakkskader

Mindre skader og riper på bilen forekommer. Takket være vår innovative lakksprøytteknikk, kan vi raskt reparere større områder med skadet lakk. Den lokaliserte lakkeringsmetoden er fleksibel, tidsbesparende og kostnadseffektiv.

Finn din nærmeste Opel-forhandler