SKIP TO CONTENT
Familieside

OPEL ASTRA.

Velg din Astra-modell.

Den nye utgaven av Opel Astra og Opel Astra Sports Tourer fås som ladbar hybrid og som 5-dørs eller Sports Tourer. Den eksisterende utgaven av Opel Astra Sports Tourer, som fås med bensin- eller dieselmotor ved tilgjengelig lagerbil. Hvilken variant passer best for deg?
NYE ASTRA PLUG-IN HYBRID

Astra Plug-in Hybrid imponerer med effektiv ladbar hybriddrift og spennende utvendig design, blant annet med den ikoniske Opel Vizor-fronten. Bak denne er kameraene og sensorene til de avanserte førerassistentsystemene plassert. Inne i bilen finner du siste generasjon av det digitale instrumentpanelet Pure Panel®, med store skjermer og intuitiv betjening. De ergonomiske AGR-setene1 sørger for høy komfort.

1 Leveres som ekstrautstyr eller i forbindelse med høyere utstyrsversjoner.

 

  • Utvendige mål: total lengde 4374 mm, høyde 1441–1470 mm, bredde 2062 mm
 
  • Bagasjeromsvolum: 352-1.268 l
 
  • Maks. tilhengervekt med/uten bremser: 1450 kg (12 % stigning) / 750 kg
 
VIS DETALJER
NYE ASTRA SPORTS TOURER PLUG-IN HYBRID

Nye Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid kombinerer det beste fra både ny og velprøvd teknologi. De innovative drivlinjene og avanserte førerassistentsystemer gir fleksible og dynamiske kjøreegenskaper. Innvendig finner du det digitale instrumentpanelet Pure Panel og god plass til alt du trenger på turen.    

 

  • Utvendige mål: total lengde: 4642 mm, høyde 1443–1481 mm, bredde 2062 mm

  • Bagasjeromsvolum: 516–1553 l

 

  • Maks. tilhengervekt med/uten bremser: 1400 kg (12 % stigning) / 750 kg
 
VIS DETALJER

VIL DU VITE MER?

ALLTID GODE RÅD

Enten det er en privat bil eller firmabil, utstråler den nye Opel Astra lekkert design og teknologi. Bygg bilen i konfiguratoren etter dine ønsker og behov. Vi er her for å hjelpe deg med kjøpet, og våre eksperter hos Opel vil gi deg råd om alle aspekter av finansiering, leasing eller service. Leter du etter en brukt bil, originalt tilbehør, nye hjul eller rett og slett brukerhåndboken? Vi hjelper deg med glede.