Skip To Content
Batteri

Batterier som benyttes i Opel-modeller

Alle våre batterier er bygget ved bruk av den nyeste litium-ion-teknologien. Det gir dem en lang rekkevidde, og de bygget i kompakte størrelser - noe som gjør det mulig å ha flere batterier i samme bil. I tillegg gir litium-ion-teknologien forbedret varmemotstand, noe som gjør at det kreves mindre energi for å kjøle batteriet til den optimale temperaturen.

Vedlikehold av batteri

Det kreves faktisk null vedlikehold fra din side. Når din elbil er på service hos en Opel-forhandler, sjekker vi blant annet batteriet, ladere og tilkoblingen. Vi sjekker at alt er som det skal være.

Reparering av batteri

Defekte batterier byttes ut eller repareres, avhengig av reparasjonsgraden. Vi prøver å reparere batterier når vi kan, slik at vårt økologiske/CO2-avtrykk kan holdes på et minimum.

Bærekraft

Det er en rekke andre tiltak vi gjør for å sikre at batteriprogrammet vårt er så bærekraftig som mulig. På slutten av livssyklusen sin, blir batteriene reparert i slik grad at de kan brukes til sekundær elektrisk lagring. Etter batterienes sekundære livssykluser resirkulerer vi eventuelle dyrebare materialer i dem.