Opel | International and Diplomatic Sales
Opel - Kontakt Opel IDS

Kontakt Opel IDS

Opel IDS – kontakt oss
Opel IDS – be om en brosjyre
Opel IDS – finn forhandler

VELKOMMEN TIL OPEL INTERNASJONALT SALG OG DIPLOMATBILSALG (IDS).

Opel IDS-programmet har spesielle vilkår, tjenester og internasjonal støtte for kjøp av private og offisielle Opel-biler. Du er berettiget til å kjøpe under spesielle IDS-vilkår hvis du er en ansatt i en anerkjent internasjonal organisasjon, medlem av diplomatkorpset eller en del av EUs militære personell. Som IDS-kunde får du ikke bare kjøpt en Opel til en svært gunstig pris, du får også personlig støtte og service fra de spesialiserte Opel IDS-forhandlerne våre.


Opel | International & Diplomatic Sales - International Sales

Internasjonalt salg

Hvis du arbeider for en offentlig anerkjent internasjonal organisasjon med godkjenning fra vertsnasjonen, for eksempel NATO, FN, Den europeiske sentralbanken eller andre, og hvis du er på oppdrag i utlandet som varer i minst ett år, er du berettiget til å kjøpe en Opel under spesielle vilkår. Hvis du er i ferd med å flytte til Europa, allerede er i Europa eller gjør deg klar til å dra hjem til et annet europeisk land, bør du absolutt kjøpe en Opel gjennom Opel IDS-programmet. Det samme gjelder hvis du ser etter offisielle biler for en internasjonal organisasjon.


Opel | International & Diplomatic Sales - Diplomatic Sales

Diplomatbilsalg

Som diplomat er du, din ektefelle og den offisielle representasjonen våre privilegerte kunder og kan dra full nytte av Opel IDS. Ikke bare får du en Opel til den aller beste IDS-prisen, du får også støtte og personlig service fra våre spesialiserte Opel IDS-salgsrepresentanter hos våre forhandlere og hovedkontoret vårt.


Militært salg

Alt militært personell fra EU som er stasjonert utenlands, inkludert fredsbevarende styrker fra FN/NATO, kan kjøpe en Opel under spesielle vilkår gjennom Opel IDS-programmet for militært salg.