Om Opel - Opel Norge

Takk for at du vurderer en ny Opel.

Vi ønsker at det skal være enkelt, både å kjøpe og eie en Opel. Det er grunnen til at vi har laget våre norske utstyrsnivåer på en måte som gjør at du ikke trenger å være redd for å gå glipp av noe.
Uansett hvilket utstyrsnivå du velger på din nye Opel, vil du oppleve at den kommer med det utstyret du forventer deg.


Hos mange av våre konkurrenter, må du bruke lang tid på å vurdere hvilket utstyr du skal ha og hvilke pakker som nesten passer ditt behov. Deretter må du bruke mer tid på å sammenligne, for å finne frem til det som fremstår som det mest gunstige pakketilbudet.


Hos Opel har vi gjort jobben så godt som ferdig for deg. Våre norgestilpassede utstyrsnivåer sørger for eksempel for at du har varme i rattet allerede på rimeligste utgave av vår nye småbil; Corsa.

Opel var også første bilmerke som innførte DAB+ som standard på alle sine personbilmodeller i Norge.


Når du skal kjøpe ny bil, er det viktig å se hva du faktisk betaler for en ferdig spesifisert bil. Om du setter deg ned og sammenligner hva du betaler for en Opel, ferdig spesifisert, og sammenligner med våre konkurrenter, vil du nesten uten unntak finne at vi tilbyr deg en uslåelig kombinasjon av pris og utstyr.

Den dagen du skal selge din brukte Opel, blir det også mye lettere å sammenligne prisene med andre brukte biler av samme modell og utstyrsnivå. Du slipper å ende opp med å ha betalt dyrt for ekstrautstyr på din nye bil, utstyr som ikke verdsettes når bilen skal selges som brukt.


Når vi sier «Mer Opel – mer Premium» er det ikke uten grunn. Med våre nye modeller har vi for alvor løftet premiumopplevelsen inn i biler som er oppnåelige for folk flest.

Velg din favorittmodell i menyen, og se en oversikt over utstyrshøydepunktene som er inkludert i prisen for din nye Opel.