Previous
Next

ADAM / Corsa

Nye Astra 5-dørs & Sports Tourer

Meriva / Zafira Tourer

Mokka

Insignia

Combo

Movano

Vivaro

Nye ZAFIRA

NYE MOKKA X

Close

Automatisk ulykkesvarsling. I tilfelle en krasj, innebygde sensorer i bilen, vil automatisk varsle en OnStar-rådgiver, som umiddelbart vil kontakte deg i bilen din. Rådgiveren vurderer situasjonen og om det er nødvendig vil rådgiveren varsle nødetatene og gi dem din nøyaktige GPS-posisjon.

 

App til smarttelefon. Benytt mobilen som en fjernkontroll: lås/lås opp bildørene, sjekk olje-levetiden, eller tut i hornet og blink med lysene.

 

Assistanse ved stjålet bil. Hvis noen stjeler bilen din, ringer du en av våre OnStar-rådgivere og oppgir anmeldelsesnummeret du fikk fra politiet. Rådgiveren vil da kunne spore bilens nøyaktige plassering – og oppgi dette til politiet. Rådgiveren kan også slå av tenningen, for å hindre at bilen ikke kan startes på nytt.

 

Bildiagnose. Når du vil, kan du be Opel OnStar for å sjekke noen av de viktigste systemene i bilen som motor, girkasse, utslipp eller kollisjonsputer. Hvis du ønsker, kan OnStar også sende deg en månedlig e-post med de viktige dataene.

 

Nedlasting av destinasjon. Søker du etter en alternativ rute, en restaurant, en bensinstasjon eller noe annet du trenger? Bare trykk på serviceknappen! Våre rådgivere vil gi deg adressen. De kan automatisk sende destinasjonen til ditt innebygde navigasjonssystem i bilen3.

 

Viktig sikkerhetsinformasjon:

Våre kunders trygghet og sikkerhet er viktig, og vi gjør flere tiltak for å sikre systemer og tilkoblinger i bilene våre. Vi prøver å oppdage eventuelle trusler for IT sikkerheten, og vi konstruerer bilsystemer som kan oppdateres med forbedret sikkerhet dersom disse truslene skulle oppstå. IT sikkerhet (også kalt Cyber Security) er et globalt probem, som møter nesten alle bransjer i dag  GM var den første til å utnevne en «Chief Cyber Security Officer», Jeff Massi Milla, som fikk denne stillingen i midten av 2014. Han leder et globalt team av fagfolk som arbeider på tvers av bransjer for å løse disse relevante problemstillingene rundt Cyber Security. GM arbeider med spesialister på tvers av flere bransjer, som blant annet sikkerhetsforskere, leverandører av sikkerhetsløsninger, utdanningsinstitusjoner, romfart og forsvarsorganisasjoner – og tar nytte av deres kompetanse for å klare å minimere risikoen for uautorisert tilgang til biler og kundedata.

 

¹ Opel OnStar-tjenester er avhengige av trådløse nettverk og GPS-dekning.

² Vennligst sjekk http://www.opel.no/onstar/onstar.html for en oppdatert liste.

3 Et innebygd Opel navigasjonssystem er en forutsetning for denne tjenesten. Ikke alle modeller har dette.

Close