Opel Design – eksteriørdesign
Opel Design – interiørdesign

Eleganse, komfort og kvalitet – fra innsiden

Rom, form, farge og materiale virker sammen for å gi deg en enda bedre kjøretur.

Utforsk Opels interiørdesign

GLED DEG OVER FØRSTEKLASSENS EKSTERIØRDESIGN.

Vårt nye designspråk har utløst et skred av priser. Det startet med lanseringen av Opel Insignia i 2009, og har fortsatt med Astra, Meriva, Zafira Tourer, Mokka og nye Corsa. Vi er stolte over at prisene ikke bare kommer fra eksperter innen bilindustrien, men også fra publikum. Det er tross alt dem vi lager bilene for. Den overveldende positive responsen gir oss inspirasjon til å fortsette utviklingen av smarte, overraskende og innovative biler.

Enlarge

Særpregede lys

Utseendet er like særpreget som natt som dag. Vingeformen i de fremtredende sidekjørelysene går igjen i baklyktene. Du finner igjen dette dynamiske temaet i interiøret, der det går fra forsiden av instrumentpanelet.


Enlarge

Kunstneriske former møter tysk presisjon

Glatte, myke former møter presise og skarpe linjer. Elegante og flytende former gir et muskuløst og dynamisk utseende som fremhever bilens tekniske innovasjon. Vi ønsker at designspråket skal understreke de to viktigste elementene i en bil: teknisk presisjon og følelser.


Enlarge

Aerodynamisk fordel

13 prosent av alt drivstoff som brukes av en gjennomsnittlig bil brukes når bilen kutter gjennom luften. Derfor utgjør god aerodynamikk en stor forskjell for lommeboka. Men å designe effektiv aerodynamikk er både en kunst og en vitenskap. For eksempel brukte den Opel Astra 600 timer i vindtunnel for å finslipe sin elegante form. Og ecoFLEX -varianten har en aktiv aerolukker montert i grillen som automatisk lukkes ved høyere hastigheter for å utjevne luftstrømmen.