Opel Combo - Funksjonalitet
Nye Opel Combo – vi anbefaler

Prøvekjøring

En prøvetur forteller mer enn tusen bilder. Klikk her for å oppleve virkeligheten.

Prøvekjør
Nye Opel Combo - verdt å vite

Nyttige lenker

FLEKSIBEL, ROMSLIG OG MED GOD YTELSE.

Opel Combo gjør hardt arbeid enkelt med de største lastevolumene, størst lastekapasitet og lengste lastelengder i klassen sammen med spesielle lastefunksjoner.

Enlarge

Bi-link bakhjulsoppheng

Opel Combo varebil har det nyutviklede og svært innovative bakhjulsopphenget med bi-link. Det gir optimal komfort og veigrep under alle forhold, samtidig som det reduserer total systemstørrelse og inntrenging i lasteområdet. Siden komponentene leveres som moduler, kan bakhjulsopphenget justeres til egenskapene og tiltenkt bruk av bilen.


Enlarge

To lengder

Mye plass, to lengder, 4,39 og 4,74 meter sammen med en høyde på 1,85 meter, gir enestående lastemuligheter i Opel Combo.

 

Med den korte akselavstanden er lastevolumet 3400 liter, noe som er best i sin klasse. Den lange versjonen rommer 4200 liter. Best i klassen – det også med lastelengdene på 1820 (L1) og 2170 mm (L2) og lastebredden på 1740 mm, og med en hjulbuebredde på 1230 mm.


Enlarge

Enkel lasting og lossing

Tilgang er like viktig som plass. Med ekstra bred bakende og bakluke eller doble sidedører og en praktisk lav lastehøyde bak på 54,5 cm, ligger den også foran i denne klassen.