Skip To Content
Service og tjenester

Tilpasset ditt behov

Opels service og tjenester

Det beste vedlikeholdet for bilen din

Med Opel Service får bilen din høyeste prioritet og den beste servicen. Du kan stole på Opels mekanikere. De er eksperter på den nyeste teknologien og programvaren i din Opel. Bruk de digitale tjenestene våre til å bestille servicetime, godkjenne servicearbeid og få oppdateringer fra våre Opel-eksperter.

Planlegg service

Timebestilling på nett – enkelt og praktisk

Vil du bestille time på verksted? Med bare noen få klikk i myOpel-appen eller på Opel.no velger du nærmeste verksted og bestiller tid. Bestilt time legges inn i verkstedets system.   
Bestill time
Alternativ transport
Tilbud om alternativ transport mens bilen er på verksted. 
Bestill time

Vedlikehold av bilen kan være enkelt

MyDigitalService

All informasjon du trenger
Undersøkelsen av bilen din på verkstedet blir filmet. Gjør verkstedet funn som tilsier at ekstra arbeid bør gjøres, får du en video der dette forklares. Basert på videoen og prisoverslaget du får, velger du om verkstedet skal utføre dette tilleggsarbeidet eller ikke.

Stol på oss

Også etter servicetimen

Digitalt servicehefte

Ditt digitale servicehefte
Digitalt servicehefte gjør det enda enklere å få oversikt over utført service på bilen og når bilen skal inn til service neste gang. Du finner komplett servicehistorikk og informasjon om kommende service samlet på ett sted. Du får tilgang til det digitale serviceheftet i myOpel-appen.

Bilstatus og -informasjon

Få full oversikt
Du trenger ikke lenger holde rede på når det er tid for neste service. Bilen gjør det for deg. Denne tjenesten holder øye med bilens tilstand og informerer deg om eventuelle sikkerhets- og servicevarsler. Forhandleren du har oppgitt som foretrukket forhandler i myOpel-kontoen din, tar kontakt med deg når det er på tide med et verkstedbesøk. Tjenesten er gratis.

Opel veihjelp

Du kan stole på oss
Med Opel veihjelp får du hjelp ved driftsstans, f.eks. hvis du får motorstopp eller havner i en ulykke. Vi sørger for tauing eller reparasjon av bilen, slik at du kan fortsette reisen, også hjemmefra. Alle Opel-modeller leveres med veihjelp i hele levetiden, forutsatt at årlig vedlikehold blir utført hos et autorisert Opel-verksted.

myOpel

Alle digitale tjenester samlet på ett sted

Opprett en myOpel-konto, og få tilgang til nyttige funksjoner og skreddersydde tilbud.

Kontakt en Opel-forhandler for mer informasjon om vedlikehold

Send en serviceforespørsel