Teknologi
Perfekt integrert batteri 

Nye Opel Vivaro Electric fås med batteri på 75 kWh for opptil 350 km1. Opels banebrytende drivlinjeteknologi og konstruksjon med flat og lav batteriplassering gir Vivaro Electric lavt tyngdepunkt og godt med plass innvendig.

 

1 Energiforbruk (kombinert) 23,7 - 26,2 kWh/100 km; CO2-utslipp 0 g/km; rekkevidde (kombinert) opptil 350 km (avhengig av utstyrsutstyr).

 
Tilnærmet lydløs
Med tilnærmet lydløs elektrisk motor er nye Vivaro Electric perfekt for kjøring i sentrums- og boligområder. Den forurenser verken med støy eller eksos. Det er også lite støy inne i Vivaro Electric. Det reduserer stressnivået på lange arbeidsdager og har positiv effekt på både trivsel og bunnlinje.  
Gjenvinning av bremseenergi
Når du tar foten av gasspedalen, gjenvinner det regenerative bremsesystemet i Vivaro Electric bevegelsesenergi og omdanner denne til strøm som gir enda lengre rekkevidde. I den høyeste innstillingen (B-modus) kan du stort sett kjøre korte turer uten å bremse på vanlig måte. Dette gir mindre slitasje og bidrar til lavere vedlikeholdskostnader.  
Rask og enkel lading
Nye Vivaro Electric har batteri på 75 kWh med høy energitetthet. Batteriene lades til 80 % på hhv. 30 og 45 minutter med 100 kW hurtiglading (DC). Ombordladeren på 7,4 eller 11 kW (ekstrautstyr) gir effektiv og pålitelig lading på AC-ladestasjoner eller private veggladere. 
Overvåking av bildata
 Nye Vivaro Electric har avanserte sensorer og systemer for overvåking av bildata som gir deg oversikt over bilstatus, strømforbruk og gjenværende rekkevidde.