Sikkerhet og førerassistanse
Førerassistentpakke

Det er ikke alltid like lett å holde seg våken. Tretthetsvarslingen analyserer kjøremønsteret ditt ved hjelp av frontkameraet og rattet og varsler deg når det er på tide med en liten pause1.

 

1 Ekstrautstyr.

 
Filskiftevarsleren1 varsler deg med lydsignaler og symboler på instrumentpanelet hvis Vivaro-e er på vei ut av filen. Den automatiske fjernlysassistenten1 skifter automatisk mellom fjern- og nærlys for å unngå å blende medtrafikanter. Den intelligente  trafikkskiltgjenkjenningen1 varsler om endringer i fartsgrensen.
Sikkerhetspakke for fører

Blindsonevarsleren registrerer kjøretøyer i blindsonen ved hjelp av sensorer og varsler deg med lyssignaler i sidespeilet. Det bidrar til å forhindre forbikjøringsulykker. Frontkollisjonsvarslingen1 overvåker området foran bilen og varsler om fare for kollisjon med kjøretøyer eller fotgjengere. Om nødvendig kobles den automatiske nødbremsen inn.

 

1 Ekstrautstyr.

 
Head-up-display

Vivaro-e er en av svært få biler i dette segmentet som er utstyrt med head-up-display1.  Viktig informasjon, blant annet hastighet og avstand, projiseres midt i førerens synsfelt.

 

1 Ekstrautstyr.

 
180-graders ryggekamera
Med ryggekamera som viser et 180-graders panoramabilde av området bak bilen på en7-tommers berøringsskjerm, er det ingen grunn til å la seg stresse av parkering og rygging.