Sikkerhet og førerassistanse
Hjelp når du trenger det
Det er ikke alltid så lett å holde konsentrasjonen oppe. Tretthetsvarsleren observerer kjøremønsteret ditt ved hjelp av frontkameraet, analyserer rattbevegelsene dine og melder fra når det er på tide med en liten pause. 
Filskiftevarsleren varsler deg med lydsignaler og symboler på dashbordet dersom Vivaro skulle være på vei ut av filen. Den smarte fjernlysassistenten skifter automatisk mellom nær- og fjernlys for å unngå å blende andre trafikanter. Funksjonen for fartsgrensetilpasning leser fartsgrenseskiltene og reagerer på endringer i fartsgrensen. Du trenger bare å trykke på minneknappen, så tilpasser cruisekontrollen hastigheten deretter.
Du er i trygge hender
Bare trykk på minneknappen, så senker den automatiske cruisekontrollen farten hvis det er nødvendig for å opprettholde trygg avstand til bilen foran, og akselererer igjen når veibanen er klar. 
Blindsonevarsleren registrerer biler i blindsonen ved hjelp av sensorer, og varsler føreren om dem med symboler i sidespeilet. Den kan dermed forhindre forbikjøringsulykker. Kollisjonsvarslingen overvåker veien foran bilen og varsler føreren hvis det oppstår fare for sammenstøt med andre kjøretøy eller fotgjengere. Om nødvendig kobles den automatiske nødbremsen inn.
Alt på ett sted
En unik funksjon i dette segmentet er Vivaros head-up-display med projeksjon av viktige kjøredata som hastighet og cruisekontroll midt i førerens synsfelt.  
Få full oversikt

Med et ryggekamera1 som viser et 180-graders panoramabilde av området bak bilen på en 7-tommers berøringsskjerm1, er det ingen grunn til å la seg stresse av parkering og rygging.

 

1Ekstrautstyr.