Skip To Content
Egenskaper

Oppdag vivaros funksjonable og fleksible egenskaper

Allsidig

Finn den som passer for deg

Vivaro er tilgjengelig i tre størrelser, hver av dem med perfekt balanse mellom et relativt kompakt ytre og et romslig og svært fleksibelt interiør.
 
Ikke minst er den korteste versjonen1, med lengde på bare 4,6 meter, smidig og praktisk i trange bygater og andre steder der det er dårlig plass. Denne varianten har plass til to europaller, mens den mellomlange og lange varianten kan romme tre uten problemer.

1
Den korte varianten av Vivaro fås kun som Vivaro varebil
Akkurat passe stor
Elektriske skyvedører gir en stor og god døråpning for passasjerer og last, og Vivaros høyde på under 1,9 m(1) sikrer problemfri tilgang til parkeringshus. 
1Høyde under 1,9 m gjelder ikke Vivaro med stor akselavstand eller variantene med maks. nyttelast på 1400 kg.
Imponerende praktisk
Du kan velge mellom et bredt spekter av funksjoner som dekker bedriftens behov. 

Varebilen1 er beregnet på dem som ofte kjører varer, og har plass til inntil tre personer foran. Chassiset med førerhus2 er det perfekte utgangspunktet for diverse ombygginger.

 

1Fås i tre størrelser: kort, mellomlang og lang.

2Fås kun i mellomlang utgave.

Lastekapasitet

Smarte lasteromsløsninger
Den innovative FlexCargo® 2-seter passasjersbenken utvider Vivaros fleksibilitet, og skaper et meget konkurransedyktig lastvolum på opptil 6,6m3 (1) og maksimal lastelengde på opptil 3,93m. 

Dra nytte av en maksimal belastningslengde på 2,77m i Vivaro med lang akselavstand, eller bruk FlexCargo®2-skilleveggklaffen til gjenstander opp til 3,93 meter.

1 Velg Vivaro Varebil med FlexCargo® for maksimalt lastvolum på opptil 6,6m3.
2 Ekstrautstyr.

 

 

Øk produktiviteten

Med Vivaros store nyttelast på hele 1400 kg1 får du med deg mer hver gang og kan  kutte ned på kilometerne.

 

1Ekstrautstyr. Standard nyttelast er 1000 kg.

 

 
Smart håndfrifunksjon

To elektriske skyvedører1 og håndfrifunksjon1 med sensor gir enkel tilgang til Vivaros store lasterom, også når du har hendene fulle.

 

1Ekstrautstyr.

 
Skinnet kan bedra
Den korteste Vivaro-utgaven er bare 4,6 m lang, en perfekt størrelse for deg som kjører mye i byen. 

Det stilfulle eksteriøret til tross, denne korteste varianten fås med inntil ni seter (som Vivaro minibuss) og nyttelast på opptil 1400 kg1. Den mellomlange versjonen har en lengde på 4,95 meter, og den lange har enda større plass med en lengde på 5,3 meter.

 

1Ekstrautstyr – standard nyttelast er 1000 kg.

Nettilkoblet utstyr

Den stressfrie veien fra a til b
Finn raskeste vei til bestemmelsesstedet med den store 7-tommers berøringsskjermen1 og Multimedia Navi1.  Med Android Auto™1,2 eller Apple CarPlay™1,2 får du i tillegg enkel tilgang til alt av musikk og innhold på smarttelefonen din. 

1Ekstrautstyr.

2Kompatibilitet og tilgjengelige funksjoner kan variere avhenging av enhet og operativsystemversjon. Apple CarPlay™ er et registrert varemerke for Apple Inc. i USA og andre land. Android Auto er et varemerke for Google Inc.

Alltid der når du trenger det
Nettilgang i bilen med avansert teknologi og smarte sikkerhetssystemer. 

Nyttige funksjoner som nødanrop og veihjelp med tilgang til assistanse på stedet samt sanntidsnavigasjon blir tilgjengelig i løpet av 20191.

 

1Funksjonen for nødanrop og veihjelp fås som ekstrautstyr og forventes leveringsklar i 2019, ytterligere Opel Connect-tjenester forventes leveringsklare fra høsten  2019. Tjenestene kan kreve et betalt abonnement og forutsetter mobildekning.

Mobilt kontor

Ditt rullende kontor
Med FlexCargo®1-benkesete for to passasjerer foran blir Vivaro et rullende kontor – ja, den har til og med et regulerbart skrivebord som føreren eller passasjeren kan benytte seg av. 

Praktiske holdere til smarttelefon og nettbrett1 sikrer datautstyret underveis. Trygt plassert under seteputene til passasjersetene finner du et smart oppbevaringsrom på opptil 60 liter for utstyr og verdisaker.

 

1Ekstrautstyr.

Varme på hustrige dager
Kupeen i Vivaro er både romslig og komfortabel, og med setevarme i forsetene holder du deg god og varm på hustrige dager. 
Kjølemuligheter
Med flere åpne oppbevaringsrom i dashbordet, holdere til 1,5 l flasker i dørene og hanskerom med kjølefunksjon har Vivaro plass til det aller meste. 
Steng forstyrrelsene ute
Innvendig er det brukt forskjellige lydisolerende materialer som holder motor- og trafikkstøy ute, slik at du kan slappe bedre av bak rattet. 

Førerassistentsystemer

Hjelp når du trenger det
Det er ikke alltid så lett å holde konsentrasjonen oppe. Tretthetsvarsleren observerer kjøremønsteret ditt ved hjelp av frontkameraet, analyserer rattbevegelsene dine og melder fra når det er på tide med en liten pause. 
Filskiftevarsleren varsler deg med lydsignaler og symboler på dashbordet dersom Vivaro skulle være på vei ut av filen. Den smarte fjernlysassistenten skifter automatisk mellom nær- og fjernlys for å unngå å blende andre trafikanter. Funksjonen for fartsgrensetilpasning leser fartsgrenseskiltene og reagerer på endringer i fartsgrensen. Du trenger bare å trykke på minneknappen, så tilpasser cruisekontrollen hastigheten deretter.
Du er i trygge hender
Bare trykk på minneknappen, så senker den automatiske cruisekontrollen farten hvis det er nødvendig for å opprettholde trygg avstand til bilen foran, og akselererer igjen når veibanen er klar. 
Blindsonevarsleren registrerer biler i blindsonen ved hjelp av sensorer, og varsler føreren om dem med symboler i sidespeilet. Den kan dermed forhindre forbikjøringsulykker. Kollisjonsvarslingen overvåker veien foran bilen og varsler føreren hvis det oppstår fare for sammenstøt med andre kjøretøy eller fotgjengere. Om nødvendig kobles den automatiske nødbremsen inn.
Alt på ett sted
En unik funksjon i dette segmentet er Vivaros head-up-display med projeksjon av viktige kjøredata som hastighet og cruisekontroll midt i førerens synsfelt. 
Få full oversikt

Med et ryggekamera1 som viser et 180-graders panoramabilde av området bak bilen på en 7-tommers berøringsskjerm1, er det ingen grunn til å la seg stresse av parkering og rygging.

 

1Ekstrautstyr.

 

Økonomisk

Perfekt balanse
Kjør lenger på én tank med Vivaros utvalg av kraftfulle, men drivstoffgjerrige Euro 6d-TEMP-motorer med inntil 177 hestekrefter. Du får lavere kostnader, reduserte utslipp og optimal drivstofføkonomi. 
Vivaro kan leveres med et utvalg av manuelle og automatiske girkasser, som gir presise girskift og en behagelig kjøreopplevelse.
Store totale besparelser
Med Opel kan du holde deg på veien med lavest mulig kostnader døgnet rundt, 365 dager i året. Det betyr økt lønnsomhet for bedriften din. 

Her er noen av fordelene:

  • 2-års nybilgaranti, ingen kilometerbegrensning, 5-års gjennomrustingsgaranti
  • Et europeisk nettverk av over 4500 servicesteder for Opel og over 3000 servicesentre for varebiler
  • Opel Assistanse, tilgjengelig i 40 land, er inkludert det første året
  • garantert originale reservedeler fra Opel
  • lave service- og vedlikeholdskostnader
  • lange serviceintervaller: opptil 2 år eller 50 000 km
Takler krevende underlag
Vivaros IntelliGrip-system med spesialdekk for anleggskjøring gir ekstra godt veigrep på krevende underlag som søle, sand og snø. 
Trekkraft på alle fire hjul
Trenger du ekstra trekkraft på krevende føre eller ute i terrenget, bør du gå for versjonen med 4-hjulsdrift fra Dangel.
 
Tilbehør
Skreddersydd til deg
Opels originale tilbehør gjør det mulig å tilpasse varebilen din etter eget ønske og behov. Utviklet og testet for din opel-modell.


Bildene kan avvike fra produktene som er i salg.
Gulvmatter
Vis detaljer
Vindavvisere
Vis detaljer
Takbøyler
Vis detaljer
Hengerfeste med kule
Vis detaljer

Hva nå?