Varebil-yttekjøretøy

OPEL NYTTEKJØRETØY. 

LAGD FOR DIN BEDRIFT.

Logistikk, transport, distribusjon?  Vårt utvalg av  nyttekjøretøy inkluderer alt - fra varebiler til fabrikkombygginger av spesialkjøretøy fra anerkjente leverandører.

PÅLITELIG VAREBIL MED FORBRENNINGSMOTOR.

COMBO

Fra kr 213 900 Frakt- og leveringsomkostninger til forhandler tilkommer. Pris er eks mva.

 

Opel Combo Cargo er en allsidig varebil. Du kan transportere last i det store lasterommet og personer i det komfortable, moderne førerhuset, som er utstyrt med avansert teknologi.

 

 
LES MER
VIVARO

Fra kr 269 900 Frakt- og leveringsomkostninger til forhandler tilkommer. Pris er eks mva.

 

Den nye generasjonen Vivaro byr på flott design, et komfortabelt og praktisk førerhus, ekstra lasteplass og enestående driftsøkonomi. Leveres som varebil eller med dobbelkabin.

 

 
LES MER
MOVANO

Fra kr 453 900 Frakt- og leveringsomkostninger til forhandler tilkommer. Pris er eks mva.

 

Opel Movano er stjerneartisten i varebilverdenen. Et imponerende utvalg av varianter, lastevekter og høyder.

 
LES MER

ELEKTRISKE VAREBILER FRA OPEL.

NYE VIVARO-e
Markedets mest økonomiske og allsidige varebil leveres nå i elbilversjon, slik at du kan kjøre utslippsfritt. Den kan fås med rekkevidde på opptil 330 km, forbedrede forretningsfunksjoner og ulike nyttelaster.

1 Strømforbruk Vivaro-e/Zafira-e Life (blandet kjøring): 23,3–29,5 kWh per 100 km. CO2-utslipp: 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring): 230–330 km (avhengig av utstyr). De oppgitte verdiene for rekkevidde og strømforbruk er foreløpige. De er målt med WLTP-testmetoden, som gjelder for typegodkjenning av nye biler fra 1. september 2018. Typegodkjenning og samsvarssertifikat foreligger ennå ikke. De foreløpige verdiene kan avvike fra de endelige typegodkjenningsverdiene. De kan variere avhengig av faktiske bruksforhold og ulike faktorer som hastighet, bruk av varme- og klimaanlegg, kjørestil og utetemperatur. Ladetiden avhenger fremfor alt av effekten til laderen i bilen, ladekabelen, type ladestasjon og ladestasjonens effekt. Kontakt en forhandler hvis du vil ha mer informasjon. 
LES MER
NYE ZAFIRA-e LIFE
Nye Opel Zafira-e Life er en helelektrisk flerbruksbil. Den er romslig innvendig, men samtidig kompakt utvendig, slik at den er lett å manøvrere overalt, selv i trange parkeringshus. 
LES MER

NESTE STEG.