SKIP TO CONTENT
Varebil-yttekjøretøy

OPEL NYTTEKJØRETØY. LAGD FOR DIN BEDRIFT.  

Logistikk, transport, distribusjon?  Vårt utvalg av  nyttekjøretøy inkluderer alt - fra varebiler til fabrikkombygginger av spesialkjøretøy fra anerkjente leverandører.

PÅLITELIG VAREBIL MED FORBRENNINGSMOTOR.

NYE MOVANO
Nye Movano. Nå forbedret med flere spesialiserte varianter, et oppdatert profesjonelt design, oppgraderte førerassistansfunksjoner og større nyttelastmuligheter. Med nye Movano blir konkurransedyktig effektivitet tatt til neste nivå med et fullt Euro 6d-kompatibelt, robust 2,2 liters lavfriksjonsmotor for turbo. Nå mer enn noensinne, er nye Opel Movano det perfekte tyske verktøyet for jobben.
 
LES MER
COMBO

Fra kr 237 900 Frakt- og leveringsomkostninger til forhandler tilkommer. Pris er eks mva.

 

Opel Combo Cargo er en allsidig varebil. Du kan transportere last i det store lasterommet og personer i det komfortable, moderne førerhuset, som er utstyrt med avansert teknologi.

 

 
LES MER
VIVARO

Fra kr 369 900 Frakt- og leveringsomkostninger til forhandler tilkommer. Pris er eks mva.

 

Den nye generasjonen Vivaro byr på flott design, et komfortabelt og praktisk førerhus, ekstra lasteplass og enestående driftsøkonomi. Leveres som varebil eller med dobbelkabin.

 

 
LES MER

ELEKTRISKE VAREBILER FRA OPEL.

NYE VIVARO-e
Markedets mest økonomiske og allsidige varebil leveres nå i elbilversjon, slik at du kan kjøre utslippsfritt. Den kan fås med rekkevidde på opptil 330 km, forbedrede forretningsfunksjoner og ulike nyttelaster.

Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhånds­temperering. 
LES MER
NYE COMBO-e
Ankommer på stedet i 2. kvartal 2021, er den nye Combo-e Varebil en helelektrisk varebil som leverer både nullutslipp og maksimal nytteverdi. Selv med sin kompakte profil er Combo-e Varebil virkelig romslig, med et lastevolum på opptil 4,4 m³, og kan forbedres ytterligere med lasthåndteringsfunksjoner som Flex Cargo gjennomløpssystem. 
LES MER
Nye MOVANO-e
Kommer snart. 

NESTE STEG.