Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


HOLD DEG INNENFOR.

Filskiftvarslingen1 registrerer filendringer, og advarer både visuelt og via lyd-signal i tilfelle det skjer en utilsiktet filveksling.

 

1Filskiftvarslingsystemet kan man få som tilleggsutstyr for Mester Premium og Chassis, og kommer i sikkerhetspakken som i tillegg inkluderer fjernlysassistent.

LES MER VIS MINDRE

BEDRE SIKT.

Fjernlysassistenten1 skifter automatisk til nærlys når det oppdages motgående trafikk, eller under spesielle værforhold.

 

1Systemet er kun tilgjengelig med Sikkerhetspakken som er tilleggsutstyr for Opel Movano Varebil

LES MER VIS MINDRE

EKSTRA SIKKERHET.

Movano kommer med fjernstyrt sentrallås1 med selektiv låsing av dører. Som tilleggsutstyr kan du også få fjernstyrt tyverialarm2 for ekstra sikkerhet.

 

1Standardutstyr
2Tilleggsutstyr for Mester Premium og Chassis.

LES MER VIS MINDRE

ELEKTRONISK STABILITETSPROGRAM (ESP® )

ESP® øker stabiliteten og sikkerheten betraktelig. Den er standard på Movano, og inkluderer bakkestartassistent, tilhengeratabilisering og forbedret Traction Mode (antispinn).

 

ESP-plus reduserer gassresponsen og varierer bremsekraften til hvert av hjulene når det oppdages en ubalanse i kjørebanen, slik at bilen beveger seg i riktig retning.Trekkkontrollen registrerer mangel på trekkraft under akselerasjon, og reagerer for å sikre maksimal kontakt mellom vegflaten og dekkene. Systemet har også de ekstra fordelene med bakstartsassistent og tilhengerstabilitetprogrammet.

LES MER VIS MINDRE

SIKKERHET KOMMER FØRST.

Sikkerhet er alltid en prioritet. I Movano får du kollisjonspute for fører som standard, og kollisjonspute for passasjer som tilleggsutstyr.  

ENKLERE Å PARKERE.

Parkeringssensoren gir et lydsignal for å unngå skader når du rygger.

 

Ryggesensoren er standard for Movano varebil Mester Premium. Som standard er også ryggekamera tilgjengelig. Bildet fra ryggekameraet vises i skjermen på navigasjonsenheten, og gir deg full full panoramautsikt (138 grader).

LES MER VIS MINDRE