Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


EFFEKTIVE BITURBO-MOTORER.

Tilgjengelig i Opel Movano er våre høyteknologiske BiTurbo dieselmotorer med hardtarbeidende dreiemoment, sparsommelig forbruk og lave utslipp.

 

Movano leveres med supereffektive BiTurbo dieselmotorer med 6-trinns manuelle girkasser eller TechShift semi- automatiske girkasser. Motorene kommer med 145 hestekrefter (360Nm), 163 hestekrefter (380Nm) og 170 hestekrefter (380 Nm).

LES MER VIS MINDRE

KUTT KOSTNADER OG UTSLIPP.

BiTurbo-motorene i Movano, gir høyere dreiemoment ved lavere turtall med redusert drivstofforbruk og utslipp. Start/Stop og drivstoffbesparende teknologier som ECO-modus er også tilgjengelige.

 

ECO-modus er standard på BiTurbo-motorene, og gir drivstoffsbesparelse på opptil 10%. ECO-modus aktiveres med en knapp på dashbordet, og indikeres med en indikatorlampe på instrumentpanelet. Følgende skjer:
 

  • Dreiemoment og effekt reduseres
  • Responsen på gasspedalen endres
  • Girskiftindikator angir når det er på tide å gire opp, for å spare drivstoff
  • Egenskapene til klimaanlegget endres
     

Du kan når som helst overstyre ECO-modus midlertidig ved å trå gasspedalen helt ned, eller slå den helt av. ECO-modus kan av tekniske årsaker ikke kombineres med alternativet for økt tomgangshastighet.

LES MER VIS MINDRE

KOSTNADSBESPARELSER.

Designet for å gi mange års pålitelig drift med minst nødvendig service, gir Movano lave totale driftskostnader gjennom en kombinasjon av pengebesparende funksjoner.