Teknologi
Avansert batteri
Nye Combo Electric er utstyrt med toppmoderne teknologi som gir deg litt ekstra. En elektrisk motor med god energiutnyttelse, tre kjøremoduser og gjenvinning av bremseenergi betyr maksimal rekkevidde og minimale driftskostnader. Dessuten har alle Opels elbiler batterigaranti på 8 år eller opptil 160 000 km. 
Stillegående
Den stillegående elektriske motoren i nye Combo Electric gjør at du kan kjøre uten utslipp og så å si lydløst. Det er bra for både deg og miljøet. God lydisolasjon sørger også for at støynivået blir lavt inne i bilen.   
Lad opptil 80 % på bare 30 minutter 
Nye Combo Electric har batteri på 50 kWh med 4 moduler og høy energitetthet. Batteriet lades til 80 % på bare 30 minutter med 100 kW hurtiglading (DC). Ombordladeren på 7,4 eller 11 kW (ekstrautstyr) gir effektiv og pålitelig lading på AC-ladestasjoner eller private veggladere. 
Les mer om lademuligheter
Overvåking av bildata
Nye Combo Electric har avanserte sensorer og systemer for overvåking av bildata som gir deg oversikt over bilstatus, strømforbruk og gjenværende rekkevidde.  
Lave driftskostnader
Det er økt fokus på luftkvalitet i byer, og utslippsfrie soner blir stadig mer vanlig. Elektriske varebiler er derfor i økende grad avgjørende for å kunne drive kostnadseffektiv virksomhet. Med nye Combo Electric slipper du å bekymre deg for høye drivstoffpriser og kan dra fordel av reduserte avgifter, konkurransedyktige driftskostnader og statlige støtteordninger.  
Rekkevidde på opptil 330km1 

Nye Opel Combo Electric er bygd på den samme solide plattformen som versjonene med diesel- og bensinmotor og har samme høye lastevolum på 4,4 m3. I tillegg har den en avansert elektrisk drivlinje som gir rekkevidde på opptil 330 km (WLTP) og lar deg kjøre utslippsfritt og så å si lydløst.  

 

1 Avventer typegodkjenning