Elektrisk kjøring
Avansert batteri
Combo-e er utstyrt med avansert teknologi for gjenvinning av energi, blant annet bremseenergi, som sørger for at energien utnyttes best mulig og bidrar til å senke driftskostnadene.  Alle elbiler fra Opel leveres med en garanti for at batteriet skal ha minst 70 prosent av den opprinnelige kapasiteten etter åtte år eller 160 000 km.  
Stillegående 
Den stillegående elektromotoren i Combo-e gjør at du kan kjøre uten utslipp og så å si lydløst. God lydisolasjon sørger for at støynivået blir lavt også inne i bilen.   
Kjøremoduser
Opel vet at riktig verktøy er en forutsetning for å lykkes. Derfor har Combo-e en kjøremodusvelger som gjør det enkelt å tilpasse bilens kjøreegenskaper og få bedre kontroll over rekkevidde og driftskostnader. Du kan velge POWER for å få maksimal ytelse og komfort når du kjører med tung last, NORMAL for optimal balanse mellom ytelse og energiforbruk, og ECO for best mulig energiutnyttelse og lengst mulig rekkevidde.  
Lad opptil 80 % på bare 30 minutter

Combo-e har et batteri på 50 kWh med 18 moduler og imponerende energitetthet. Det kan lades fra 0 til 80 % på under 30 minutter på en offentlig hurtigladestasjon med likestrøm.1

 

1 Ladetiden avhenger av type ladestasjon, ladestasjonens effekt, utetemperatur, batteriets temperatur og hvilken ladekabel som brukes. Kontakt Opel-forhandleren din for mer informasjon, eller besøk opel.no

 
Oppdag lademuligheter Oppdag ladetilbehør
Overvåking av bildata
Combo-e har avanserte sensorer og systemer for overvåking av bildata, slik at du får god oversikt over kjøreforhold, rekkevidde og strømforbruk.  
Rekkevidde på opptil 275 km1

Combo-e er bygd på den samme pålitelige og solide plattformen som versjonene med diesel- og bensinmotor og har samme høye nyttelast på 4,4 m3. I tillegg har den en avansert elektrisk drivlinje som gir den lang rekkevidde og lar deg kjøre utslippsfritt og så å si lydløst. Med rekkevidde på opptil 275 km er det aldri noe problem å komme helt frem med Combo-e.

 

1 Strømforbruk Combo-e (blandet kjøring) 18-19,2 kWh/100 km. CO2-utslipp: 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring): 275 km (avhengig av utstyr).

 
Oppdag hvordan du kan optimalisere rekkevidden