Høydepunkter

Innvendig
Masse plass og avansert teknologi. Combo-e er konstruert for å gjøre arbeidsdagen mer effektiv, blant annet ved hjelp av det digitale instrumentpanelet, den digitale e-infotainmentskjermen og klasseledende nyttelast. Combo-e er ikke bare en kompakt, fleksibel varebil, den er også et toppmoderne, mobilt kontor med alt du trenger for å kunne gjøre kontorarbeid uansett hvor du er. 
En elektrisk opplevelse
Kombiner det aller beste. Med elvarebil kan du kjøre i lavutslippssoner i byer, og du kan hente og levere når som helst på døgnet, siden elektromotoren er så å si lydløs. Du kan redusere bedriftens klimaavtrykk og utgifter til miljøavgifter, og får lavere vedlikeholds- og driftskostnader. 
Mange muligheter

En komfortabel arbeidsbil. I Combo-e kjører du bekvemt både i byen og på motorveien med rekkevidde på opptil 275 km og batteri som kan hurtiglades til 80 % på litt over 30 minutter. Du kjører så å si lydløst, med fullt dreiemoment fra start og en topphastighet på 130 km/t. 

 

Strømforbruk Combo-e (blandet kjøring) 18-19,2 kWh/100 km. CO2-utslipp: 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring): 275 km (avhengig av utstyr).***