Sikkerhet og førerassistentsystemer
Automatisk nødbrems
Kjør trygt hele arbeidsdagen med automatisk nødbrems1 med fotgjengerregistrering som varsler om fare for kollisjon med fotgjengere og kjøretøyer. Hvis du ikke gjør noe, bremser bilen automatisk. 
1 Fungerer automatisk fra 5 til 85 km/t. Fra 0 til 30 km/t bremses bilen med 0,9 g for å redusere kollisjonshastigheten. Fra 30 til 85 km/t senker systemet hastigheten med opptil 22 km/t. Over denne terskelverdien må føreren selv bremse for å senke hastigheten ytterligere. Hvilket hastighetsintervall den automatiske nødbremsen med fotgjengerregistrering fungerer innenfor, avhenger av type hindring (5 til 85 km/t for hindringer i bevegelse, 5 til 80 km/t for stillestående hindringer og 5 til 60 km/t for fotgjengere). Opels førerassistentsystemer hjelper føreren innenfor systemets begrensninger. Det er fortsatt føreren som har ansvaret for kjøringen.
Førerassistentpakke1

Vår sikkerhetspakke består av Highway Integration Assist med adaptiv cruise control og Stop & Go-funksjon, filholderassistent og oppgradert trafikkskiltgjenkjenning.

 

1 Ekstrautstyr, kun til biler med automatgirkasse

 
Blindsonevarsler

Blindsonevarsleren1 overvåker blindsonene på siden av bilen og varsler deg om kjøretøyer som nærmer seg i kjørefeltet ved siden av og i blindsoner. Det gjør det enklere og tryggere å skifte kjørefelt. easier.

 

Ekstrautstyr.

 
Flank Guard

Flank Guar1-systemet bruker tolv sensorer til å varsle deg om hindringer som du kanskje ikke ser når du kjører rundt et hjørne i lav hastighet. Systemet varsler både med lyd og visning på infotainmentskjermen.
 

1 Ekstrautstyr.

 
Dynamic Surround Rear Vision

Dynamic Surround Rear Vision1 bruker to kameraer til å vise området rundt bilen på den digitale skjermen. Det gir deg full oversikt og gjør det mye enklere å kjøre inn i og ut av trange parkeringsplasser.  

 

1 Ekstrautstyr.

 
Ryggekamera

Ryggekameraet1 viser et bilde med hjelpelinjer på den 10 tommer store berøringsskjermen. Det gjør det enklere å rygge og unngå riper og bulker.
 

1 Ekstrautstyr.

 
Tilhengerstabilisator

Opels tilhengerstabilisator1 er et smart system som overvåker hvor stabil tilhengeren er, og tilpasser bilens hastighet automatisk.  
 

Ekstrautstyr.