Teknologi
Perfekt integrert batteri
Opel Vivaro-e fås med et batteri på 75 kWh og rekkevidde på inntil 330 km1. Konstruksjonen og plasseringen av batteriet gjør at Vivaro-e får et lavt tyngdepunkt og god plass innvendig. 
Stillegående
Tiltrekk deg oppmerksomhet av de riktige grunnene. Den stillegående elektriske driften gjør Vivaro-e perfekt for kjøring i sentrums- og boligområder. Den forurenser verken med støy eller eksos. Det er også lite støy inne i Vivaro-e. Det reduserer stressnivået på lange arbeidsdager.  
Gjenvinning av bremseenergi
Ingen del av arbeidsdagen er bortkastet med Vivaro-e. Straks du tar foten av gasspedalen, gjenvinnes kinetisk energi når bilen bremser. Denne energien bidrar til å øke bilens rekkevidde. I den høyeste innstillingen (B-modus) kan du stort sett kjøre korte kjøreturer uten å bremse på vanlig måte. Dette reduserer slitasje og tilhørende vedlikeholdskostnader.  
Rask og enkel lading
Batteriene med 75 kWh / 27 moduler har høy energitetthet. De kan lades fra null til 80 % på henholdsvis 48 minutter med en offentlig lader på 100 kW. Med en integrert lader på 7,4 eller 11 kW kan du gjøre Vivaro-e klar for hele neste arbeidsdag over natten.  
Oppdag lademuligheter Oppdag ladetilbehør
Overvåking av bildata
Vivaro-e har avanserte sensorer og systemer for overvåking av bildata som gir deg en detaljert oversikt over kjøreforhold, rekkevidde og strømforbruk.