Høydepunkter
Oppdag nye Vivaro-e
Din helelektriske varebil som får jobben gjort. 
Som skapt for din arbeidshverdag

Allsidig

 

Opel Vivaro-e kan tilpasses bedriftens behov. Velg billengden som passer best for deg. Batteri er på 75 kWh med en rekkevidde på inntil 330 km (WLTP)1.

 

1 Strømforbruk Vivaro-e/Zafira-e Life (blandet kjøring): 23,3-29,5 kWh per 100 km. CO2-utslipp: 0 g/km. Rekkevidde (blandet kjøring): 330 km (avhengig av utstyr).***

 
Utslippsfri varelevering

Driftsøkonomisk

 

Vivaro-e byr på helelektrisk kjøring kombinert med praktiske løsninger og lang levetid. Bilen egner seg like godt på motorveien som i bytrafikk. Opel vet hva bedriftskunder trenger, og har fokus på driftssikkerhet og lave driftskostnader.

 
Høy nyttelast

Enestående lasteegenskaper

 

I likhet med Vivaro med forbrenningsmotor har Vivaro-e imponerende lasteegenskaper. Bilens maksimale nyttelast på 927 kg1 er klassens beste, den har et svært konkurransedyktig lastevolum på inntil 6,6 m3(2)og maksimal lastelengde på opptil 4 meter(2).

 

1 Avhengig av modell.

2 Gjelder L3-modeller med FlexCargo®.

 
Smarte løsninger for bedrifter

e-INFO

 

I Vivaro-e har du en digital oversikt lett tilgjengelig som viser deg all informasjonen du trenger på kjøreturen.

 

e-INFO-instrumentpanelet viser en oppdatert grafisk oversikt som gjør det enklere å planlegge.

 
Kjør utslippsfritt både i byen og på motorveien

Kjører opptil 477 km i byen (WLTP)

 

Med helelektrisk drift og en rekke førerassistansesystemer gir Vivaro-e deg rekkevidden, effektiviteten og sikkerheten du trenger i din arbeidshverdag. Vivaro-e er perfekt for bykjøring med opptil 477 km (WLTP), men også på motorveien med fullt dreiemoment fra start og topphastighet på 130km/t. Bilen har en rekke sikkerhetssystemer som beskytter personer og last, blant annet automatisk nødbrems1, filholderassistent1, blindsonevarsler1, 180-graders ryggekamera og IntelliGrip1.

 

1 Ekstrautstyr