Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


NÅR BØR MAN FYLLE PÅ?

Biler utstyrt med BlueInjection-systemet trenger regelmessig AdBlue® påfyll, også i mellom anbefalte serviceintervaller . Du trenger ikke å bekymre deg - en indikator i dashbordet vil informere deg når nivåene er for lave.

 

Hver AdBlue®-tank er utstyrt med sensorer som vil utløse en rekke meldinger når væskenivået er for lavt. Vennligst se i instruksjonsboken for flere detaljer. Merk! Dersom AdBlue® tanken tømmes helt, vil væsken trenge å bli fylt helt opp, før bilen kan startes på nytt.

LES MER VIS MINDRE

HVORDAN FYLLER MAN PÅ ADBLUE®?

Fyll på selv, ved hjelp av en AdBlue®-påfyllingspumpe som er tilgjengelig på flere bensinstasjoner. Du kan også benytte de tilpassede flaskene/kannene.

 

  • Påfyllingstanken til AdBlue er plassert ved siden av diesel-tanken til Vivaro og rett bak døren til føreren på Movano.
  • Lokket til tanken er farget og kan åpnes for hånd.
  • Påfyll kan enkelt gjøres på mange bensinstasjoner med tilgjengelig varebil/nyttekjøretøy AdBlue®-påfyllingspumper.
  • Du kan også benytte alle flasker/kanner tilpasset personbiler. Disse er tilgjengelig på mange bensinstasjoner og utsalgssteder. Du kan også oppsøke din lokale Opel-forhandler for å få hjelp med å fylle på.
  • Hvis små mengder AdBlue® komme i kontakt med lakken på bilen - tørk det av og, om nødvendig, skyll av området med vann.
LES MER VIS MINDRE