Skip To Content
Sikkerhetssjekk

Opel-sikkerhetssjekk

Hold din Opel sikker og pålitelig. Det tar våre Opel-eksperter kun 12 minutter og visuelt sjekke din Opel, og å generere en ikke forpliktende sikkerhetsrapport. Sikkerhetssjekk utføres gratis i forbindelse med service. Besøk din Opel-forhandler for en visuell kontroll nå!

Det tar kun 12 minutter

Opels sikkerhetssjekk er designet for å gi deg et omfattende bilde av tilstanden til din Opel. På den måten kan du være sikker på at bilen din er i topp stand, uansett hvor du planlegger å kjøre. Våre erfarne teknikere utfører den visuelle kontrollen på 12 minutter, og gir en rapport med detaljer om eventuelle funn. Du får et konkurransedyktig estimat for arbeid som trengs, og du bestemmer selv hva som skal gjøres og når.

 

Et enkelt trafikklyssystem viser deg nøyaktig hvor trygg og sikker hver del av bilen din er, og eventuelle anbefalte deler som bør skiftes ut, eller behøver reparasjon.

 

Rød status
Dette området trenger akutt oppmerksomhet. Det kan være ulovlig eller usikkert å kjøre kjøretøyet i denne tilstanden. Alt markert rødt må repareres raskt.


Gul status
Dette indikerer at det er noe galt. Forhandleren vil konsultere deg om hvor raskt denne feilen må løses. Gjør noe med det før det blir verre - slik at du kan spare både tid og penger.

Grønn status
Gode nyheter. Du bør ikke bekymre deg når statusen er merket grønn - i hvertfall ikke før neste service.

Din Opel-forhandler vil forklare rapporten fullt ut for deg, for å hjelpe deg med avgjøre hvilke tiltak som bør gjøres - hvis det i det hele tatt er noen.