SKIP TO CONTENT
Originalservice

OPEL ORIGINALSERVICE.

Vanlig service og vedlikehold hos din Opel-forhandler, hjelper deg med å holde din Opel i topp stand. Det vil opprettholde effektiviteten til motoren, forbedre drivstofføkonomien og redusere CO2 -utslippene. Dette gir deg trygghet om at din Opel er sikker og pålitelig.

Originalservice

Som et hvilket som helst kjøretøy, trenger din Opel regelmessig service for å holde seg i topp stand, og for å opprettholde verdien. Ditt autoriserte Opel-verksted har til enhver tid de nyeste oppdateringene til bilen din, og er utstyrt med alle spesialverktøy til alle modeller og de kjenner alle Opels modeller aller best. Derfor utfører våre serviceeksperter arbeidet raskere og mer effektivt.

 

Følgende inngår alltid når du tar service på et autorisert Opel-verksted, uten ekstra kostnad:

  • Sertifiserte teknikere: Vi har spesialkompetanse på Opel.
  • Sikkerhets- og fabrikkoppdateringer: Ved behov oppdateres elektronikk og kontrollmoduler
  • Spesialverktøy: Reparasjoner utføres med riktig spesialverktøy.
  • Uforpliktende kostnadsforslag: Dette får du før arbeidet påbegynnes.
  • Rustkontroll: Vi sjekker etter rust, og sørger for at rustgarantien opprettholdes.
  • Kostnadsfri utbedring og modifikasjon: av kjøretøyet på produsentens initiativ


* konkurrenrende til bud må være skriftlig, og være spesifisert på arbeid og deler. Konkurrenrende tilbud må være identisk på reperasjon/service på tilsvarende deler. Konkurrerende tilbud må være nyere enn 1 måned, og komme fra samme distrikt.

 

Ingen kan Opel bedre enn oss - derfor matcher vi prisen! Med Opel Prisløfte MATCHER vi prisen på tilsvarende service og reparasjoner fra konkurrerende verksteder*. Prisløftet gjelder service og mekaniske reparasjoner på alle Opel-modeller.