Skip To Content
Kontroller

Kontroller

Bestill inspeksjon, sesongsjekk og olje-sjekk

Hold din Opel i gang ved hjelp av våre eksperter

Våre biler holder høy ytelse og topp kvalitet. For å være sikker på at de forblir på den måten, anbefaler vi at alle og kontrollere bilen med jevne mellomrom - spesielt rett før en sesongendring, eller før en lengre kjøretur.

Opel originalservice

Hold din Opel i topp stand ved å besøke et autorisert Opel-verksted. Våre teknikere har inngående kunnskap om alle Opels modeller, og de sørger for å følge opp rustgarantien og evt. Opel Assistanse-dekningen din. Husk at du øker bruktverdien på bilen din, dersom du sørger for et velholdt servicehefte.

Sikkerhetssjekk

På kun 12 minutter utfører våre tekniske Opel-eksperter en visuell kontroll av bilen din. Sikkerhetskontrollen er gratis, og gir en umiddelbar, full statusrapport av din Opel.

Eu-kontroll

EU-kontrollen er obligatorisk, og skal avdekke om bilen din tilfredsstiller et minstekrav til sikkerhet og miljø for å kjøre på veien. Ditt autoriserte Opel-verksted hjelper deg gjerne med å utføre denne kontrollen.

Kontroll av klimaanlegget

Bilens klimaanlegg trenger regelmessig service og ettersyn, noe som kan spare deg for uforutsette utgifter.  Vi liker å nyte klimaanlegget, spesielt på sommeren når det begynner å bli varmere ute. begynner å bli varmt ute, liker vi også å nyte klimaanlegget i bilen. Det holder temperaturen behagelig og hodet kaldt, og er viktig for lengre turer.

Finn din Opel-forhandler