Enkel tilgang
Opptil ni seter
Zafira-e Life setter standarden for fleksibilitet i hverdagen. 
Avhengig av hva familien eller bedriften din trenger, kan din Zafira-e Life ha opptil ni sitteplasser. Da blir det god plass til alle, enten du skal ha med familien på stranden eller kjøre mange personer til et møte.
Setealternativer

Zafira-e Life er en usedvanlig allsidig bil med høy komfort. Andre og tredje seterad kan skyves1 for- eller bakover for å få ekstra beinplass.  

 

1Avhengende av versjon.

 
Trenger du ekstra bagasjeplass, kan du legge ned setene eller ta dem ut.
Elektriske skyvedører

To elektriske skyvedører1 gir store døråpninger på begge sider, slik at det blir enkelt og trygt for passasjerene å komme seg ut og inn.    

 

1 Ekstrautstyr eller standard, avhengende av versjon.

 
Dørene har sensorstyrt åpning, slik at du enkelt kan åpne dem også når du har hendene fulle. 
Nøkkelfri adgang og start

Med Keyless nøkkelløs åpning og start1 kan du sette deg inn og kjøre uten å ta fram bilnøkkelen. Du trenger bare ha den i lommen, vesken eller et annet sted i umiddelbar nærhet.    

 

1 Ekstrautstyr eller standard, avhengende av versjon.

 
Bakrute som kan åpnes

Bakruten kan åpnes1 uten at bakluken åpnes. Det gjør det enkelt å legge inn små gjenstander i bagasjerommet og kan også være kjekt når det er dårlig plass.    

 

1 Ekstrautstyr eller standard, avhengende av versjon.

 
Mål
Zafira-e Life fås i to forskjellige lengder. Alle variantene er kompakte utvendig og romslige innvendig. Alle tre har en høyde på under 1,9 meter og kan dermed parkeres i de fleste parkeringshus.