Teknologi
Hybrid med mye energi
Hjertet i Opel Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid er høyenergibatteriet med 84 væskekjølte celler, som gir en kapasitet på 12,4 kW. Det har lav vekt, men høy energitetthet og driver elektromotoren når bilen brukes i hybridmodus og helelektrisk modus. Det kompakte batteriet er perfekt integrert i drivlinjen og gir et lavt tyngdepunkt som sørger for enestående kjøredynamikk.  
Kompromissløse krefter

Den ladbare hybriden har en effekt på 180 hk eller 225 hk*. Du kan velge å kjøre med forbrenningsmotoren eller med hybriddrift. Den elektriske rekkevidden er opptil 60 km. 

 

* Versjon med 225hk er ventet ila første halvår 2023.

 
Dynamiske ytelser
Den ladbare hybridteknologien og den effektive 8-trinns automatgirkassen EAT8 sørger for maksimal ytelse med et dreiemoment på opptil 360 Nm.  
Velg kjøremodus
Du kan velge mellom elektrisk modus, sportsmodus og hybridmodus. Nye Opel Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid bytter modus sømløst, slik at det er enkelt å tilpasse kjøreegenskapene etter forholdene og kjørestilen.  
Øk rekkevidden
Nye Opel Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid bruker iBooster-systemet for gjenvinning av energi. Systemet gjenvinner energien som vanligvis går tapt når du bruker bremsen eller reduserer farten ved å slippe gasspedalen. På den måten gir iBooster enda lengre elektrisk rekkevidde. 
Smart kjøring
Astra Plug-in Hybrid er utstyrt med systemer for overvåking av bildata som holder deg informert om kjøreforhold og energiforbruk. Det sikrer maksimal effektivitet og rekkevidde.