Nettbaserte løsninger
Multimedia
Det nye heldigitale Pure Panel® har et 10-tommers førerinformasjonsdisplay og en 10-tommers berøringsskjerm med Apple CarPlay™1 og Android Auto™1, 2. Det intuitive brukergrensesnittet kan tilpasses med personlige profiler og førergjenkjenning. AM/FM/DAB+-radio, Bluetooth®-lydstrømming3 og to USB-C-porter er standard. OpelConnect-tjenestene nødanrop og veihjelp samt automatiske trådløse oppdateringer gir ekstra sikkerhet.  
Navigasjon
Navigasjonssystemet viser nettbaserte trafikkoppdateringer, parkeringsinformasjon, nettbasert søk etter interessepunkter og informasjon om været1. Systemet kan betjenes med talekommandoer etter at du har sagt aktiveringsordet  «Hei, Opel!». Du kan sende reisemålet til bilen med myOpel-appen på smarttelefonen eller få veivisning fra den parkerte bilen og frem til døren. Du kan velge om du vil se veivisningen på Intelli-HUD (head-up-displayet), førerinformasjonsdisplayet eller den midtmonterte berøringsskjermen.    
Trådløs lading

Du kan lade kompatible enheter med den integrerte trådløse laderen1. Den har en innebygd sikkerhetsfunksjon som registrerer raske bevegelser når du kjører på ujevnt underlag. Dette skal hindre at batteriet i enheten skades på grunn av overbelastning.

 

1 Avhengig av hvilket utstyr som tilbys. Bare egnet for PMA- eller Qi-kompatibelt utstyr. Spør en Opel-forhandler om utstyret ditt er kompatibelt.

 
Opel Connect-tjenester

Innovative tjenester basert på smart teknologi1 som gir deg nettilgang i bilen og gjør kjøreturen tryggere og mer behagelig.

 

  • Trygghet: Med Opel Assistanse2 er du sikret mobilitet 24 timer i døgnet, 365 dager i året i mer enn 40 land i Europa
  • Komfort: Med tjenesten e-Remote Control3 kan du sjekke batterinivået, programmere lading og stille inn klimaanlegget i myOpel-appen
  • Kjør smart: Kjør avslappet med Connected Navigation Pack Plus4 og tjenesten Rute- og kjøreinformasjon
 

1 Tilgang til tjenestene og omfanget av tjenestene avhenger av land og modell. Tjenestene kan kreve abonnement/betaling og forutsetter mobildekning og tilgang til mobilnett.

2 Les mer om Opel Assistanse og vilkår her: https://www.opel.no/service-og-tilbehor/opel-assistans/opel-assistanse.html

3 Bare for Astra ladbar hybrid

4 Du får tilgang til Connected Navigation Pack Plus-tjenestene gratis i tre år. Deretter må du betale for disse tjenestene. Tilgang til tjenestene og omfanget av tjenestene avhenger av land og modell. Tjenestene kan kreve abonnement/betaling og forutsetter mobildekning og tilgang til mobilnett.