Førsteklasses komfort
Ergonomiske agr-seter
De ergonomiske AGR-setene1 i nye Opel Astra er godkjent av den tyske ryggforeningen AGR (Aktion Gesunder Rücken). Med mange justeringsmuligheter, deriblant regulerbare hodestøtter, korsryggstøtte med elektrisk regulering og uttrekkbar lårstøtte, er disse setene svært komfortable. De bidrar dessuten til en god sittestilling.  
Oppvarmingsfunksjoner

ThermaTec® frontruteoppvarming1 fjerner is og dugg på frontruten. Med setevarme foran og på de ytre sitteplassene bak2  pluss oppvarmet ratt blir det behagelig å sette seg inn i bilen, selv på kalde vintermorgener.

 

1,2 Leveres som standardutstyr kun til utvalgte modellversjoner.

 
Panoramasoltak

Panoramasoltaket1 slipper inn mye lys i kupeen. Hvis du setter taket i luftestilling eller åpner det helt, får du også frisk luft i bilen. 

 

1 Ekstrautstyr

 
Intelli-air

Intelli-Air1 er et svært effektivt luftfilter som holder deg informert om luftkvaliteten og bidrar til å holde luften i kupeen frisk og ren.

 

1 Ekstrautstyr

 
Rikelig plass
Bagasjerommet på opptil 1553 liter kompletteres med festeringer, bagasjenett på sidene, bakseterygg med Easy Fold-funksjon som kan deles og leges ned i forholdet 40:20:40, bagasjeromstildekning og bakluke med elektrisk betjening. Med tilhengerfeste (ekstrautstyr) får du med deg enda mer.  
Bakluke med elektrisk betjening

Når bakluken er ulåst eller innenfor rekkevidden til enheten som brukes til nøkkelfri adgang og start, kan du åpne og lukke bakluken automatiskmed en fotbevegelse under støtfangeren bak.

 

Ekstrautstyr