Teknologi
Hybrid med mye energi
Hjertet i Opel Astra Plug-in Hybrid er høyenergibatteriet med 84 væskekjølte celler, som gir en kapasitet på 12,4 kW. Det har lav vekt, men høy energitetthet og driver elektromotoren når bilen brukes i hybridmodus og helelektrisk modus. Batteriet er svært kompakt og perfekt integrert i drivlinjen. Det skaper et lavt tyngdepunkt i Astra Plug-in Hybrid, noe som gir fremragende dynamikk og en gnistrende kjøreopplevelse. 
Kompromissløse krefter

Når du kjører Opel Astra Plug-in Hybrid, får du oppleve det aller beste både når det gjelder ytelse og effektivitet. Under panseret sitter en responsiv 1,6-liters 150 eller 180 hk turbobensinmotor som arbeider sammen med elektromotoren på 81 kW, og som totalt sparker fra med opptil 225 hk*.

 

* 225hk-versjon lanseres etter planen høsten 2022.

 
Dynamiske ytelser
Opel Astra Plug-in Hybrid er klar til å levere både rekkevidde, kraft, effektivitet og umiddelbar akselerasjon – alt etter hva du ønsker og turen krever. Den ladbare hybridteknologien og den responsive 8-trinns automatgirkassen EAT8 sørger for maksimal kraft og ytelse med et dreiemoment på opptil 360 Nm.   
 imponerende allsidig
Kjøremodusene lar deg tilpasse kjøreegenskapene til den nye Opel Astra alt etter kjørerute, veiforhold og humør. Hybridmodusen gir perfekt balanse mellom rekkevidde og kraft, mens den elektriske modusen aktiverer elektromotoren for utslippsfri og deilig stillegående kjøring. Og når du vil ha det ekstra moro, kan du velge modusen Sport som sørger for dynamiske kjøreopplevelser.  
Øk rekkevidden
Opel Astra Plug-in Hybrid bruker iBooster-systemet for gjenvinning av energi. Det gjenvinner energien som genereres når du bruker bremsene, og aktiveres også når bilen ruller. På den måten gir iBooster enda lengre elektrisk rekkevidde.  
Smart kjøring
Astra Plug-in Hybrid har systemer som overvåker bildataene og holder deg oppdatert uten å overbelaste deg med unødvendig informasjon. Du får en lettfattelig og intuitiv oversikt over kjøreforhold og energiforbruk i Pure Panel®-instrumentpanelet. Det gjør det enkelt å kjøre effektivt og sikre maksimal rekkevidde.