Teknologi
Avansert førerassistanse1

Avanserte førerassistentsystemer følger med på vei- og trafikkforholdene og øker sikkerheten slik at du kan nyte kjøreturen med funksjoner som IntelliLux Pixel LED-frontlykter, stort head-up-display, Intelli-Drive og Intelli-Vision.

 

Opels førerassistentsystemer kan hjelpe føreren innenfor systemenes begrensninger. Det er fortsatt føreren som har ansvaret for kjøringen.

 
Infotainment
Det oversiktlige Pure Panel®-instrumentpanelet støtter trådløs Apple CarPlay™ og Android Auto™ og har personlige profiler og førergjenkjenning. Du kan lade mobiltelefonen trådløst, bruke nettbaserte tjenester som nødanrops- og veihjelpstjeneste, og styre funksjonene med talekommandoer. 
OpelConnect-tjenester

Innovative tjenester basert på smart teknologi1 som gir deg nettilgang i bilen og gjør kjøreturen tryggere og mer behagelig.

Trygghet: Nødanropstjenesten, veihjelpstjenesten2 og tjenesten Bilstatus og -informasjon, som gir deg informasjon om kilometerstand og drivstoffnivå og varsler deg når det er tid for service, gjør at du alltid kan føle deg trygg.

Praktisk: Med tjenesten e-Remote Control3 kan du sjekke batterinivået, programmere lading og forhåndsregulere klimaet i bilen ved hjelp av myOpel-appen.

Kjør smart: Connected Navigation Pack Plus4 og tjenesten Rute- og kjøreinformasjon gjør kjøreturen enda mer behagelig.

 

1 Tilgang til tjenestene og omfanget av tjenestene avhenger av land og modell. Tjenestene kan kreve abonnement/betaling og forutsetter mobildekning og tilgang til mobilnettet.

2 For å kunne bruke nødanrop og veihjelp må du godta vilkårene og samtykke til at bilens posisjon kan brukes. Tjenestene forutsetter mobildekning og tilgang til mobilnett. Se informasjon om Opel Connect på https://connect.opel.no/.

3 Kun for Astra Hybrid.

4 Tjenestene kan kreve abonnement/betaling og forutsetter mobildekning og tilgang til mobilnett.