Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


HOLD DEG INNENFOR.

Filskiftvarslingen er standard for Movano Buss. Systemet advarer både visuelt og via lydsignal, i tilfelle det skjer en utilsiktet skifte av fil.

BEDRE SIKT.

Fjernlysassistenten er standard for Movano Buss. Systemet skifter automatisk til nærlys når det oppdages motgående trafikk, eller under spesielle værforhold.

EKSTRA SIKKERHET.

Minibussen har som standard fjernstyrt sentrallås1 med selektiv låsing av dører.

ELEKTRONISK STABILITETSPROGRAM (ESP® )

ESP® øker stabiliteten og sikkerheten betraktelig. Systemet er standard på Movano Buss, og inkluderer bakkestartassistent, tilhengeratabilisering og forbedret Traction Mode (antispinn).

 

ESP-plus reduserer gassresponsen og varierer bremsekraften til hvert av hjulene når det oppdages en ubalanse i kjørebanen, slik at bilen beveger seg i riktig retning.Trekkkontrollen registrerer mangel på trekkraft under akselerasjon, og reagerer for å sikre maksimal kontakt mellom vegflaten og dekkene. Systemet har også de ekstra fordelene med bakstartsassistent og tilhengerstabilitetprogrammet.

LES MER VIS MINDRE

SIKKERHET KOMMER FØRST.

Sikkerhet er alltid en prioritet. I Movano Buss får du kollisjonspute og sidekollisjonspute for fører, samt kollisjonspute for passasjer.

ENKLERE Å PARKERE.

Parkeringssensoren gir et lydsignal for å unngå skader når du rygger. Systemet er standard i Movano Buss.