Teknologi
Klar til start

Mokka Electric drives av et kraftig litiumionbatteri på 50 kWh. 216 celler med høy energitetthet og avansert varmestyring betyr lang levetid og lang rekkevidde. Rekkevidden blir enda lengre med forbedret gjenvinning av bremseenergi.

Straks du tar foten av gasspedalen, gjenvinnes kinetisk energi når bilen bremser. Denne energien bidrar til å øke bilens rekkevidde. I den høyeste innstillingen (B-modus) kan du stort sett kjøre uten å bremse på vanlig måte. Dette reduserer slitasje og tilhørende vedlikeholdskostnader.

 
Elektrisk ytelse
Den helelektriske drivlinjen sørger for et umiddelbart dreiemoment på 260 Nm, som gir Mokka Electric en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på bare 9,2 sekunder. Topphastigheten er 150 km/t. De lette, permanentmagnetiserte, elektriske synkronmotorene på 136 hk er perfekt balansert for å takle smale bygater og brede veier på en enkel og smidig måte.  
Kraftfull og stillegående
Mokka Electric passer godt til en moderne og travel livsstil. I den lydisolerte og romslige kupeen samler du energi mens du kjører. Her har du tid og rom til å høre deg selv tenke eller føle musikken på kroppen. 
Tilpasset kjørestilen din
Med kjøremodusene Sport, Eco og Normal kan du tilpasse Mokka Electric til din kjørestil. Hver enkelt modus har egne innstillinger for blant annet giringstider, pedalbruk, servostyring og kjølefunksjoner. Sport-modus øker kjøredynamikken, i Eco-modus kjører du mer effektivt, og Normal-modus utgjør en kombinasjon av de to. 
Overvåking av bildata

Mokka Electric har avanserte sensorer og bildataovervåkingssystemer som gir deg en intuitiv oversikt over kjøreforhold og energiforbruk.