Sikkerhet og innovasjon
Matrix LED-frontlykter
Intelli-Lux LED® Matrix-lykter gir fremragende sikt i alle situasjoner. Du kan kjøre komfortabelt med kraftige fjernlys uten fare for å blende andre førere.  
Automatisk cruise control
Med automatisk cruise control trenger du ikke gå på akkord med sikkerheten for å nyte en komfortabel, avslappende kjøretur. Funksjonen akselererer og bremser automatisk for å holde en permanent avstand til kjøretøyet foran.  
Automatisk nødbrems
Den automatiske nødbremsen i Opel Mokka Electric registrerer fotgjengere og kjøretøyer og hjelper deg å unngå eller redusere følgene av en kollisjon. Funksjonen inngår i en komplett førerassistentpakke som også inkluderer filholderassistent og filskiftevarsler. I hastigheter inntil 30 km/t, som er hastigheten ved de fleste kollisjoner, vil den automatiske nødbremsen bremse Mokka Electric helt ned.  
Digitalt instrumentpanel
Opel Pure Panel gjenspeiler bilens enkle og sofistikerte egenskaper. Det strømlinjeformede 12-tommers førerinformasjonsdisplayet kan tilpasses individuelt og viser informasjon oversiktlig og uten distraherende elementer. 
Ryggekamera med 180-graders panoramavinkel
Panoramakameraet gir deg 180° oversikt bakover. Kameraet oppdager og fremhever objekter i nærheten og viser også trafikk på sidene av bilen, noe som er spesielt nyttig når du rygger ut på veien.  
Parkeringsassistent
Gjør det enkelt å parkere: Den avanserte parkeringsassistenten til Mokka Electric styrer bilen på plass. Du må kun ta deg av bremse- og gasspedalen. Funksjonen kan hjelpe deg å finne en parkeringsluke i nærheten, vurdere om den er stor nok, og også styre bilen ut av luken etterpå.