Design
Former og proporsjoner
Mokka Electric med banebrytende design viser vei mot Opels fremtid. Med elegant crossover-silhuett og kraftfull fremtoning utstråler bilen selvtillit i hver linje og kurve. Mokka Electric har et spenstig utseende og skiller seg ut fra mengden med selvsikkerhet og særpreg.  
Tør å være annerledes
Kupeen preges av en ny retning innen tysk design. Innvendig har bilen gjennomgått en komplett digital forvandling, der kjøreopplevelsen er tatt til et nytt nivå. Unike kombinasjoner av stoffer, dekorelementer og taktrekk skaper en individuell stil.  
Sprek og spenstig fra alle kanter
Mokka Electric er full av spennende designdetaljer og innovative funksjoner. Det er mye å oppdage, fra drivlinjen til de utpregede Eco-LED-baklyktene som gjenspeiler den karakteristiske Vizor-fronten. 
Det ekstraordinære er standard
Til Mokka Electric kan du velge mellom markante signaturfelger eller gjøre det mer personlig med en rekke stilige 16-, 17- eller 18-tommers lettmetallfelger. Dette er det perfekte tilbehør som gjenspeiler de smidige kjøreegenskapene til Mokka Electric.  
En personlig stil
Skill deg ut fra mengden med unike designelementer. Mokka Electric har allerede et helt spesielt utseende, som du kan fremheve med valg av tak og panser.  
Et nytt ikon
Vizor er Opels nye signatur. Mange sensorer og funksjoner er elegant integrert i denne spennende nye fronten som utgjør det nyeste av Opels bildesign.