Oversikt

OPPDAG VÅRE VAREBILER.

Håndverker eller transportør? Våre Opel varebiler er velutstyrte, moderne, sikre og komfortable med gjennomtenkte løsninger i førerrom og varerom. Bilene har utmerket lastekapasitet, høy kvalitet og lave totale eierkostnader. Dette gjør Opel varebiler til det smarte valg! LES MER VIS MINDRE

#HVERDAGSHELTER. OPEL

Sjekk ut denne "triksekonkurransen"! F2 Freestylers viser sine fantastiske ferdigheter. Med støtte fra Opel Varebiler, forbløffer de både Aubameyang, Schmelzer, Weigl og Piszczek.
Rettningslinjer for ombygging
Våre varebiler gir deg store tilpasningsmuligheter. Her finner du PDF-filer som inneholder alle retningslinjer for ombygging av din Opel varebil.   
 
LES MER
Firmakunder

Hva er du på utkikk etter? Vi finner gode løsninger for deg og din bedrift. Opel tilbyr solide, sikre og innovative varebiler.

 

 
LES MER
Service

Få informasjon om garantier, assistanse, vedlikeholdstjenester samt instruksjonsbøker for dine varebil fra Opel.

 

 
LES MER
Tilbehør

Oppdag Opels tilbud av originale deler, hjul, dekk og sesongprodukter.

 

 

 
LES MER

Movano

MOVANO

Opel Movano er varebilen for de store jobbene, og leveres med et totalt lastevolum på opptil 14,1 m3. Vår velutstyrte Mester Premium utgave er som et rullende kontor.

Vivaro

NYE VIVARO

Nye veier åpner seg for bedriften.

Like komfortabel og praktisk i byen som på landeveien.

Combo

NYE COMBO

En pålitelig varebil med det siste av teknologi og smarte løsninger. Nye Opel Combo er et skikkelig arbeidsjern – og drømmekollegaen du har ventet på.