Teknologi
En elektrisk opplevelse
Grandland Plug-in Hybrid får strøm fra en 13,2 kWh væskekjølt litiumionbatteripakke som er plassert under kupeen. Det gir maksimal plass til både passasjerer og bagasje, samtidig som tyngdepunktet blir optimalt.  
Sprek og sparsommelig

Med en 1,6 l bensinmotor med direkteinnsprøytning og strøm fra et batteri på 13,2 kWh er Grandland Plug-in Hybrid både dynamisk og effektiv. 

 

Avhengig av hvilken drivlinje du velger, får du 300 hk (221 kW) med 520 Nm dreiemoment på biler med firehjulsdrift, eller 225 hk (165 kW) med 360 Nm dreiemoment på biler med forhjulsdrift.

 

Bensinmotoren kobles automatisk inn og sikrer optimal balanse mellom effektivitet og ytelse.

 
Kraftfull og dynamisk

Grandland Plug-in Hybrid er utstyrt med en elektronisk styrt 8-trinns automatgirkasse med dynamiske girhendler for en mer sportslig kjøreopplevelse og umiddelbar gassrespons. Og takket være permanent tilgjengelig elektrisk firehjulsdrift1 med elektrisk drevet bakaksel får Grandland Plug-in Hybrid optimalt veigrep uansett forhold.

 

1 Avhengig av versjon

 
Kontrollert frihet

Grandland Plug-in Hybrid har fire kjøremoduser, slik at du kan tilpasse kjøreopplevelsen etter kjørestilen din. Her får du alle fordelene ved en SUV kombinert med fordelene ved en elbil.

 

  • Med hybrid får du det beste fra begge verdener – både lavt drivstofforbruk og god ytelse.
  • Ved firehjulsdrift brukes både bensinmotor og elmotor til å sikre bedre veigrep på krevende underlag.
  • I sportmodus kombineres effekten fra bensinmotoren og elmotoren for en mer dynamisk kjøreopplevelse.
  • I elektrisk modus brukes bare den elektriske motoren og du kjører utslippsfritt og stille.
 
Gjenvinning av bremseenergi

Takket være det svært effektive bremsesystemet i-Booster* gjenvinner Grandland Plug-in Hybrid energi som brukes til fremdrift og bremsing.

 

i-Booster har to moduser for gjenvinning:

  • D-drive aktiveres når føreren slipper gasspedalen og gir moderat gjenvinning.
  • B-modus gir høyere gjenvinning både ved bremsing og når føreren slipper gasspedalen.

 

 

Når batteriet er fulladet eller bilen må bremses raskere, bytter Grandland Plug-in Hybrid automatisk fra i-Booster til de tradisjonelle bremsene. 

* maksimalt 10 % av den totale kapasiteten for hybridmodellen.

 
Overvåking av bildata
Grandland Plug-in Hybrid har overvåking av bildata, og informasjonen vises i et ryddig og oversiktlig grensesnitt i Pure Panel-instrumentpanelet. Der finner du en intuitiv oversikt over energiforbruk, slik at du enkelt kan oppnå maksimal rekkevidde og effektivitet.