Design
Ambisiøs og unik
Nye Opel Grandland Plug-in Hybrid kombinerer markant design med solid presisjonsarbeid. Resultatet er en SUV du aldri har sett maken til. Den nye karakteristiske Vizor®-fronten gir Grandland et enda mer unikt utseende. 
Fokus der det skal være
Nye Grandland Plug-in Hybrid er utstyrt med Pure Panel®-instrumentpanel. De fleste moderne biler viser mye informasjon du egentlig ikke trenger. I Opel Grandland får du kun kjøredata du virkelig behøver, presentert på en oversiktlig måte, slik at du kan konsentrere deg om det som skjer på veien.  
Fra grunnen av
Nye Grandland Plug-in Hybrid er en helt ny generasjon SUV. Alt er nøye gjennomtenkt, og den dristige, rene designen gjenspeiles i hver minste detalj – fra de iøynefallende karosserifargede kledningene til de sportslige lettmetallfelgene på 17, 18 og 19 tommer.  
Personlig stil
Til nye Grandland Plug-in Hybrid kan du velge tak og karosseri i flere forskjellige fargekombinasjoner som garantert vil vekke oppmerksomhet. 
Mer enn et navn
Den nye Grandland-signaturen er mer enn bare et navn. Den representerer den nye markante designen til Opels flaggskip-SUV og også den avanserte teknologien og kreftene som skjuler seg under panseret. 
Klar for fremtiden
Grandland Plug-in Hybrid har en gjennomgående dristig design og mange unike detaljer. Foran er utstyr, sensorer og funksjoner elegant integrert i den karakteristiske Vizor-fronten, og LED-baklyktene setter et markant preg på hekken.