Oversikt

Nye Corsa-e

Fra kr 257 900 

OPPDAG DEN NYE 100% ELEKTRISKE CORSA-E - MED IMPONERENDE REKKEVIDDE, RASK LADING.

100% ELEKTRISK

100% ELEKTRISK

OPPTIL 337 KM REKKEVIDDE.

Den nye Corsa-e kan gi deg en imponerende rekkevidde på 337 km1 uten å måtte lade. Med noen få triks som hastighet, personlig kjørestil og oppvarming er det enkelt å få maksimalt ut av rekkevidden til Corsa-e.

 

1 Energiforbruk for Corsa-e (WLTP kombinert) 17,0 kWt/100 km; CO2 utslipp 0 g/km; Rekkevidde (WLTP kombinert) 330 km. Omfangene og tallene for elektrisk forbruk er i samsvar med WLTP-testprosedyren, på grunnlag av hvilke nye kjøretøyer er typegodkjent fra 1. september 2018. De kan variere avhengig av faktiske bruksbetingelser og av forskjellige faktorer som: hastighet, termisk komfort ombord på kjøretøyet, kjørestil og utetemperatur. Ladetiden avhenger spesielt av strømmen til laderen ombord på kjøretøyet, ladekabelen og typen og kraften til ladestasjonen som brukes. Kontakt forhandleren din for mer informasjon

 
LES MER OM HVORDAN DU FÅR MEST UT AV REKKEVIDDEN
LADES OPP 80% PÅ 30 MINUTTER. 

Raskt og enkelt: Lad Corsa-e batteriet opp til 80% på 30 minutter1

 

1Teoretisk verdi, beregnet basert på opptil 337 km WLTP-rekkevidde. På hurtiglader (100kw). Reflekterer lading fra tom. Ladetiden kan variere avhengig av ladestasjonens type og kraft, utetemperaturen på ladepunktet og batteritemperaturen.

 
Elektrisitet lønner seg 
Det er flere håndfaste grunner til å bytte til elektrisk: Dra fordel av de lave samlede driftskostnadene takket være statlige subsidier og billigere serviceturer! 
LES MER

KLASSELEDENDE EGENSKAPER. UTMERKET STØTTE.

E-mobilitet gjort enkelt
Lær alt om viktige emner, for eksempel forskjellige former for e-mobilitet, maksimerer rekkevidden, elektriske kjøretøybatterier og totale driftskostnader. 
Start nå
Opel services for elektriske biler
Fra lademuligheter til mobilitetstjenester: Opel Services for elektriske biler tilbyr en jevn og bekymringsløs start på e-mobilitet. 
Oppdag mer

SJEKK DEN DAGLIGE REKKEVIDDEN TIL DIN CORSA-e.

Modellen som er nevnt samsvarer med WLTP-testprosedyren, på grunnlag av hvilken nye kjøretøy er typegodkjent fra 1. september 2018. De kan variere avhengig av faktiske bruksbetingelser og av forskjellige faktorer som: hastighet, temperatur i bilen, kjørestil og utetemperatur. Ladetiden avhenger spesielt av strømmen til laderen ombord på kjøretøyet, ladekabelen og typen og kraften til ladestasjonen som brukes. Disse verdiene formidles for rent veiledende formål og har derfor ingen generell verdi. Kontakt forhandleren din for mer informasjon.

MODELLER.

CORSA-e Edition

Fullelektrisk

 

 • Automatisk klimaanlegg
 • Sight & Light Pack
 • Ryggekamera
 • Automatisk nødbrems
 • Keyless start og elektrisk parkeringsbrems

CORSA-e Selection

Fullelektrisk
 

 • 50kWh batteri og 100kW elektrisk motor
 • 7" berøringsskerm med Bluetooth®, USB og smarttelefon-speiling.

CORSA-e Elegance

Fullelektrisk

 

 • 17" aluminiumsfelger med aero clip design
 • Svart tak
 • Ekstreriør og interiør detaljer i chrome
 • Digitalt instrumentpanel
 • Skinnratt

VIL DU SE ENDA MER?

EGENSKAPENE TIL CORSA
Oppdag de forskjellige egenskapene Corsa har å tilby. 
OPPDAG NÅ
100% ELEKTRISK
Fra lading til planlegging av turen - Opel Services for elektriske biler  
OPPDAG NÅ
EKSTRAUTSTYR
OPPDAG NÅ